Η Μαίρη Συνατσάκη μετά τα MAD όταν έκανε ντεμακιγιάζ και έλυσε τα μαλλιά της!

Τα τελευταία χρόνια χάρη και στο instagram έχουμε αποποιηθεί τους τέλειους εαυτούς μας και έχουμε συνειδητοποιήσει ότι καμιά μας δεν ξυπνάει με τέλεια μαλλιά και μακιγιάζ (εκτός αν είσαι η Charlotte Tilbury, η makeup artist που βάφεται πριν πέσει για ύπνο).

Χθες το βράδυ, λοιπόν, είδαμε την Μαίρη Συνατσάκη να είναι υπέροχη στο κόκκινο χαλί των Mad Awards με μακιγιάζ που έκανε focus στα χείλη (yeap! Μπορείς να φορέσεις κόκκινο κραγιόν αν είσαι κοκκινομάλλα) δια χειρός Γωγώς Νικηφοράκη και ένα messy top knot από τον Στέφανο Βασιλάκη. Αφού επέστρεψε, όμως, από τα MAD, επέστρεψε και στην… κανονικότητά της την οποία αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας στο instagram με δύο before- after photos!

Κάτω από αυτές τις φωτό έγραψε: “Αδιαμφισβήτητο Κυριακή βράδυ VS Δευτέρα πρωί… Ούπς! [σύρε προς τα αριστερά. Τραστ μι] [make up: @gogo_nikiforaki | hairstyle: @stefanos.vasilakis] Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να νομίσετε ότι εχθές γύρισα κατάκοπη σπίτι αλλά πριν ξεβαφτω και φάω έστησα κανονικά φώτα και ring light για να βγάλω φωτογραφίες.  Αυτά είναι ΨΕΜΑΤΑ!”

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα περισσότερα σχόλια είχαν να κάνουν με το πόσο υπέροχη δείχνει με ή χωρίς μακιγιάζ και εννοείται συμφωνούμε απόλυτα!

 

Read More

And More