Η μαμά της Bella και της Gigi Hadid απαντά αν οι κόρες της έχουν κάνει πλαστικές!

Πριν λίγες μέρες η Yolanda Hadid ανέβασε μια selfie κάτω από την οποία έγραφε εν ολίγοις, ότι αποφάσισε να βγάλει ότι filler είχε βάλει στον οργανισμό της όλα αυτά τα χρόνια και πως επιτέλους ένιωθε πιο απελευθερωμένη από ποτέ (φρέσκαρε τη μνήμη σου εδώ)!

Όμως, αυτό το post της Yolanda Hadid έγινε αφορμή για σχολιασμό από κάποιους followers οι οποίοι ζήτησαν από την ίδια να τοποθετηθεί για όλα αυτά που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς και, πιο συγκεκριμένα, για τις φήμες ότι η Bella κυρίως έχει βάλει fillers και έχει κάνει botox.

“Κανένα από τα παιδιά μου δεν έχει βάλει ποτέ fillers, έχει κάνει botox ή έχει βάλει οτιδήποτε ξένο στο σώμα του. Εκείνες ξέρουν καλύτερα μετά από όλα όσα έχουν δει να περνάω!”, ήταν η απάντησή της η οποία έχει απόλυτη λογική με δεδομένο ότι η Yolanda Hadid είχε κάποιες σοβαρές επιπλοκές από όλα αυτά.

Λίγο καιρό πριν είχε προηγηθεί η συνέντευξη της Bella Hadid στο InStyle η οποία είπε τα εξής: “Ο κόσμος νομίζει ότι έχω κάνει όλες αυτές τις πλαστικές επεμβάσεις. Και ξέρετε κάτι; Μπορούν να σκανάρουν το πρόσωπό μου. Φοβάμαι να βάλω fillers στα χείλη μου και δεν θα τα έβαζα ποτέ με το πρόσωπό μου!”.

Παρακάτω η Bella Hadid το 2010 κι εδώ μπορείς να δεις την beauty μεταμόρφωσή της όλα αυτά τα χρόνια!

 

Η απάντηση της Yolanda ήταν άμεση!

Read More

And More