Η Meghan Markle έβαλε πολύ μακριά extensions!

Όπως σου έχουμε ξαναγράψει, υπήρχαν beauty σημάδια ότι η Meghan Markle θα εγκατέλειπε το παλάτι, αργά ή γρήγορα. Γιατί δεν μπορούσε να βάψει τα νύχια της μαύρα (αν και το έκανε), γιατί δεν μπορούσε να πιάσει έναν ατημέλητο κότσο (ομοίως), και γιατί δεν μπορούσε να είναι ο beauty εαυτός της όπως τον είχαμε συνηθίσει.

Τώρα, λοιπόν, που έχει φύγει από το παλάτι, μπορεί να εκφράζεται ελεύθερα και χωρίς να λογοδοτεί. Και μπορεί, αν μια μέρα έχει διάθεση, να βάλει πολυυυυυ μακριά extensions. Όπως και έκανε!

Στις 14 Ιουλίου η Meghan Markle έδωσε έναν λόγο μέσω webcam από το σπίτι της στο Los Angeles στο Girl Up Leadership Summit όπου μίλησε σε ένα κοινό 40.000 γυναικών με βασικό θέμα ομιλίας το δικαίωμα να “υψώνουν τη φωνή τους” και να τοποθετούνται.

Και παρά το γεγονός ότι η ομιλία της ήταν αρκετά συγκινητική, εμείς εστιάσαμε στα πολύ μακριά μαλλιά της (είμαστε το beauty department!). Τα μαλλιά της, λοιπόν, άγγιζαν μήκη που δεν είχαμε συνηθίσει μέχρι πρότινος και με δεδομένο ότι παραήταν μακριά οδηγηθήκαμε στο συμπέρασμα ότι η Meghan Marke φόρεσε extensions.

Πώς σου φαίνεται; Πώς την προτιμάς; Πιστεύεις ότι το παλάτι της ταίριαζε καλύτερα ή η τωρινή της ζωή;

 

Read More

And More