Η Meghan Markle χρησιμοποιεί αυτό το lip balm ως highlighter!

Η Meghan Markle χρησιμοποιεί αυτό το lip balm ως highlighter! | tlife.gr

Η Meghan Markle σπάει το βασιλικό πρωτόκολλο κάθε τόσο! Τη μια στιγμή εμφανίζεται με σχεδόν αχτένιστα μαλλιά, την άλλη δεν φοράει καλσόν αλλά γι’αυτό εδώ το tip το παλάτι δεν είχε προνοήσει κάτι. Το tip είναι: η Meghan Markle χρησιμοποιεί στα ζυγωματικά της lip balm για να είναι λαμπερά (εχμ, οι γυαλάδες στο παλάτι επιτρέπονται;).

Σε μια συνέντευξή του στο E!News ο Daniel Martin που είναι α) κολλητός της Δούκισσας του Sussex και β) ο makeup artist που είχε αναλάβει το μακιγιάζ της, είχε πει πως η Meghan Markle αγαπά αυτό το tip ενώ μάλιστα, αποκάλυψε και ποιο είναι το lip balm. «Πριν τα highlighter κάναμε λάμψεις με Aquaphor! Το Aquaphor σου δίνει την ίδια υφή ειδικά σε μια φωτογραφία, αν το απλώσεις στο υψηλότερο σημείο του προσώπου σου!».

Δύο πράγματα: πολύ πιθανόν στην παραπάνω photo η Meghan Markle να φοράει lip balm ακριβώς σε εκείνο το σημείο που το πρόσωπό της είναι λαμπερό. Επίσης: αν δεν έχεις Aquaphor μπορείς να δουλέψεις με όποιο lip balm έχεις εκτός αν έφτασε η ώρα να τσεκάρεις εδώ τα αγαπημένα μας highlighter. Και μετά να το αγοράσεις!

 

READ more