Η μικρή… μεγάλη λεπτομέρεια που δεν είδαμε στο βίντεο κλιπ της Selena Gomez!

Πριν λίγo καιρό η Selena Gomez κυκλοφόρησε το ολοκαίνουργιο βίντεο κλιπ της για το νέο της τραγούδι με τίτλο Lose You To Love Me. Σε αυτό το βίντεο κλιπ όλοι σχολίαζαν δύο πράγματα: α) τα πολύ μακριά μαλλιά της και πως β) πρόκειται για ένα τραγούδι το οποίο αφιερώνει ξεκάθαρα στον Justin Bieber (όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά).

Κάνοντας, λοιπόν, focus στα δύο παραπάνω, χάσαμε αυτή την μικρή… μεγάλη λεπτομέρεια στα νύχια της που σε πολλές από εμάς δίνει inspo για το μανικιούρ που θα κάνουμε τις γιορτές!

Η Selena Gomez, λοιπόν, είχε γαλλικό μανικιούρ με στρας τα οποία έκανε για εκείνη ο προσωπικός της nail artist, Tom Bachik. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για deep french manicure, την μεγαλύτερη τάση στο μανικιούρ αυτή τη στιγμή, ενώ ο ίδιος ανέβασε τώρα την φωτογραφία με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της cd single με τίτλο Look at her Now.

Όσο για το μανικιούρ; Ακόμη και αν το deep french mani δεν είναι του στιλ σου, καλά θα κάνεις να το συνηθίσεις μιας και στο εξής θα το βλέπεις μπροστά σου ολοένα και συχνότερα. Όσο για εμάς τις υπόλοιπες, στο επόμενο ραντεβού μας θα ξέρουμε ακριβώς τι θα κάνουμε στα νύχια μας!

 

Read More

And More