Η Naomi Campbell με ράστα!

Η Naomi Campbell, το top model των 90’s, όλα αυτά τα χρόνια μας έχει συνηθίσει σε ένα signature beauty look και σε αυτά τα super sleek, super μακριά μαλλιά. Ωστόσο, ακόμη και όταν είσαι απόλυτα ικανοποιημένη από το beauty look σου, υπάρχουν στιγμές που θέλεις να ταράξεις λίγο τα νερά, κάτι που συνέβη και στην περίπτωση της μαύρης γαζέλας (κλασικός χαρακτηριστικός όταν μιλάμε για την Naomi).

Η ίδια, λοιπόν, αποφάσισε να κάνει ράστα και η προσωπική της makeup artist, Daniel Sallstorm, μοιράστηκε φωτό και βίντεο στο instagram από το νέο της hair look.

https://www.instagram.com/p/B74HC2hn9WU/

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ίδια κάνει έτσι τα μαλλιά της αφού την έχουμε δει να ανεβάζει selfie τρεις εβδομάδες πριν όταν ήταν σε vacation mode. Και αυτό σημαίνει ένα πράγμα: πιθανότατα φοράει περούκα κάτι για το οποίο δεν την αδικούμε αφού αυτά τα μαλλιά θέλουν και πολύ χρόνο και πολύ κόπο για να τα πετύχεις και άλλο τόσο διάστημα… αποθεραπείας, αφού τα μαλλιά δεν επαναφέρονται εύκολα από την φθορά. Και όταν είσαι η Naomi Campbell και τα μαλλιά σου είναι η προέκταση του εαυτού σου, δεν έχεις περιθώρια για παιχνίδια.

https://www.instagram.com/p/B69BbJPnbQD/?utm_source=ig_embed

 

Read More

And More