Η νέα αγάπη της beauty editor: τα προϊόντα με Βιολογικό Έλαιο Αργκάν από την dr.organic!

Το έλαιο argan είναι ίσως το διασημότερο συστατικό ομορφιάς τα τελευταία χρόνια γιατί είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για την επιδερμίδα, τα μαλλιά και το σώμα. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι Μαροκινοί το αποκαλούν “υγρό χρυσάφι”. Από την άλλη, η δική μου σχέση με το λάδι argan πάει χρόνια πίσω όταν είχα επισκεφτεί το Μαρόκο και το είχα ανακαλύψει εκεί (για την ιστορία, το λάδι αυτό βγαίνει από ένα δέντρο που φύεται αποκλειστικά εκεί. Είναι, επίσης, γνωστό και ως το “Δέντρο της Ζωής” καθώς καθιστά δυνατή τη ζωή για πολλά πλάσματα στην ημιάνυδρη έρημο του νότιου Μαρόκου).

Έκτοτε, η αγάπη μου για το argan oil ήταν μεγάλη αλλά ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχα εντοπίσει μια σειρά με Βιολογικό Έλαιο Αργκάν. Μέχρι που κάποιος που προφανώς με ξέρει πολύ καλά και με αγαπά ακόμη περισσότερο μου έκανε δώρο προϊόντα από την dr.organic!

dr.organic! ‘Οσα πρέπει να ξέρεις!
H dr.organic είναι ένα brand με προϊόντα περιποίησης για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, με σειρές που αντλούν έμπνευση από τη φύση και τα ευεργετικά συστατικά της. Μια εξ αυτών είναι και η σειρά με Βιολογικό Έλαιο Αργκάν και βιο-ενεργά συστατικά, συστατικά δηλαδή που διατηρούν τις φυσικές ευεργετικές τους ιδιότητες ακόμη και στο τελικό προϊόν, ενώ δεν περιέχουν parabens, SLS, αρωματικές ουσίες ή τεχνητά αρώματα. Η σειρά Organic Moroccan Argan Oil, όπως είναι το όνομά της, αποτελείται από 20 συνολικά προϊόντα με αντιγηραντικές, επανορθωτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Παρακάτω σου συστήνω τα τρία αγαπημένα μου προϊόντα που υπάρχουν πάντα στο ντουλάπι του μπάνιου μου!

Organic Moroccan Argan Oil Liquid Gold 100% Pure Oil
Είναι το must-have μου για μαλλιά, πρόσωπο, σώμα ακόμη και για νύχια. Ειδικά, τώρα τον χειμώνα που η επιδερμίδα ταλαιπωρείται από το κρύο και αφυδατώνεται, αυτό το λάδι γίνεται ο σύμμαχός μου. Επιπλέον, χάρη στις αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές του ιδιότητες βοηθά στην ελαστικότητα και την σφριγηλότητα της επιδερμίδας.
Last but not least: δεν πρέπει να φοβηθείς καθόλου το γεγονός ότι πρόκειται για λάδι. Η σύνθεσή του είναι απαλή και καθόλου λιπαρή, απορροφάται απόλυτα από την επιδερμίδα και μην ξεχνάς πως πρόκειται για 100% Βιολογικό Έλαιο Argan! Ή αλλιώς: το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις για την φροντίδα του εαυτού σου!

Organic Moroccan Argan Oil Hand & Nail Balm
Αν τα χέρια σου ταλαιπωρούνται ειδικά αυτή την περίοδο από το κρύο, μόλις βρήκες ένα ακόμη προϊόν που θα ξεχωρίσεις! Πρόκειται για μια λεπτόρρευστη κρέμα που αφήνει τα χέρια σου πολύ απαλά, η οποία πέρα από το Βιολογικό Έλαιο Αργκάν, περιέχει μερικά ακόμη ευεργετικά συστατικά όπως χυμό αλόης βέρα, εκχύλισμα βανίλιας, καρπούς kigelia, roselle και baobab, καθώς και έλαια από kukui, γαρύφαλλο, γεράνι, φλούδα λεμονιού, πατσουλί, κανέλα, τριαντάφυλλο, μέντα, φλούδα μανταρινιού και δυόσμο.
Είναι η βραδινή μου συνήθεια: πριν πέσω για ύπνο, λίγη ποσότητα από την κρέμα χεριών, τα ειδικά γάντια που υπάρχουν στην συσκευασία και το επόμενο πρωί η επιδερμίδα των χεριών είναι απαλή και ενυδατωμένη! Επίσης, τα συγκεκριμένα γάντια πλένονται, οπότε μπορείς να τα επαναχρησιμοποιήσεις.
Organic Moroccan Argan Oil Deodorant
Η επιλογή του σωστού αποσμητικού δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πρέπει να βρεις εκείνο που σε προστατεύει και “συνεργάζεται” τέλεια με την ευαίσθητη αυτή περιοχή. Μόλις το βρήκες, λοιπόν! To Organic Moroccan Argan Oil Deodorant είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση, δεν ερεθίζει την επιδερμίδα, εξουδετερώνει την κακοσμία, καθώς αναστέλλει την ανάπτυξη των βακτηρίων που την προκαλούν. Παράλληλα, έχει καταπραϋντική δράση, προσφέρει διαρκή προστασία, χωρίς να αφήνει υπολείμματα ή λεκέδες, ενώ ενυδατώνει, θρέφει και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Τέλος, κάτι ιδιαιτέρως σημαντικό, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με προϊόντα αυτής της κατηγορίας, είναι ότι δεν περιέχει parabens και SLS.

Γιατί να επιλέξεις το Βιολογικό Έλαιο Αργκάν;
Στην ερώτηση γιατί να το συμπεριλάβεις στο beauty routine σου και γιατί να επιλέξεις την dr.organic, θα σου απαντήσω βάσει ερευνών που έχουν κυκλοφορήσει όλα αυτά τα χρόνια αλλά και της δικής μου εμπειρίας και αίσθησης μετά από την χρήση τους:
– Γιατί αναδομεί την επιδερμίδα, καθυστερώντας την κυτταρική γήρανση και την απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος

– Γιατί εμποδίζει τα συμπτώματα της πρόωρης γήρανσης της επιδερμίδας, όπως τις ρυτίδες και το πόδι της χήνας
– Γιατί ενυδατώνει και επανορθώνει την επιδερμίδα αλλά και τα μαλλιά

Στην dr.organic θα βρεις και μια ολοκληρωμένη σειρά φροντίδας προσώπου (serum, serum ματιών, κρέμα ημέρας, κρέμα νυκτός, λάδι για το πρόσωπο), μαλλιών (σαμπουάν, κρέμα μαλλιών, μάσκα) και σώματος. Η ομορφιά, λοιπόν, κρύβεται στην “φύση”. Και η dr.organic μπορεί να τη μεταφέρει στο ντουλάπι του μπάνιου σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αναζητήσεις τα προϊόντα που φέρουν την υπογραφή της σε φαρμακεία και επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.

Read More

And More