Η νέα καμπάνια με το Rexona και τον Στέφανο Τσιτσιπά είναι ότι καλύτερο είδαμε τελευταία!

Η νέα καμπάνια με το Rexona και τον Στέφανο Τσιτσιπά είναι ότι καλύτερο είδαμε τελευταία! | tlife.gr

Αυτή είναι μια ακόμη κανονική μέρα στο γραφείο. Κάθομαι στην καρέκλα περίπου δέκα ώρες και μετά έχω κανονίσει γυμναστήριο. Η ώρα έχει περάσει χωρίς να το καταλάβω, η κούραση έχει συσσωρευτεί και σε όλα αυτά βρίσκω το τέλειο άλλοθι: ακυρώνω το γυμναστήριο. Το combo ταινία- φαγητό ακούγεται για μια ακόμη φορά πιο ελκυστικό.

Αυτή είναι μια ακόμη κανονική μέρα από την ζωή μου η οποία επαναλαμβάνεται. Το μόνο που αλλάζει είναι η ταινία! Μέχρι που έπεσα πάνω στην νέα καμπάνια του Rexona με τον Στέφανο Τσιτσιπά, ή, με άλλα λόγια, ότι πιο motivational έχω δει τελευταία!

«Όσο κινείσαι, ζεις περισσότερα». Δεν πρόκειται απλά για ένα μήνυμα καμπάνιας αλλά για μία πραγματικότητα που οι περισσότεροι αποφεύγουν απορροφημένοι από τον σύγχρονο τρόπο ζωής και είμαι σίγουρη πως σε αυτούς τους… περισσότερους ανήκεις κι εσύ που διαβάζεις τώρα αυτές τις γραμμές. Στη νέα καμπάνια το Rexona στόχο έχει να θυμίσει, να ενθαρρύνει και να εμπνεύσει τον καθένα από εμάς να βάλει περισσότερη κίνηση στην ζωή του, ξεκινώντας από σήμερα. Στο ξεκίνημα μίας νέας μέρας με περισσότερη κίνηση, δεν χωράνε δεύτερες σκέψεις και απογοητεύσεις, παρά μόνο προσπάθεια όπως λέει και ο πρωταγωνιστής της καμπάνιας Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Στέφανος είναι ο διακεκριμένος Έλληνας τενίστας που με μεγάλη προσπάθεια κατάφερε να φτάσει στους κορυφαίους στην παγκόσμια κατάταξη. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό που τον έκανε αγαπητό. Το επίπεδο ήθους και η νοοτροπία που αναδεικνύει με τις δηλώσεις του μετά από κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτως αποτελέσματος, δείχνουν έναν άνθρωπο μαχητικό αλλά και ταπεινό που εστιάζει στην εμπειρία και προχωρά πάντα μπροστά. Επιπλέον πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο με έντονη δραστηριότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα οποία μπορεί κανείς να διακρίνει ότι έχει την κίνηση στη ζωή του και εκτός γηπέδων, ανεβάζοντας περιεχόμενο γεμάτο ταξίδια, σπορ και θετική ενέργεια. Αυτά τα στοιχεία είναι που έκαναν τον Στέφανο την ιδανική επιλογή, όχι απλά για να είναι ο πρωταγωνιστής της καμπάνιας, αλλά το πρόσωπο που θα δημιουργήσει ένα κίνημα υπέρ της κίνησης.

Αφορμή για αυτή την καμπάνια είναι η νέα τεχνολογία Motionsense του Rexona που όσο κινείσαι, σε προστατεύει, στηρίζοντας την κίνηση στην πράξη. Ξεκινώντας από ένα προϊοντικό χαρακτηριστικό και χτίζοντας το brand purpose του Rexona, η καμπάνια αγγίζει κάτι πολύ μεγαλύτερο από ένα προϊόν, μιλάει για τη ζωή και προτρέπει όλους να την ζήσουν περισσότερο, ξεκινώντας από τώρα.

Σήμερα υπόσχομαι πως θα είναι μια άλλη μέρα στο γραφείο. Σηκώνομαι νωρίτερα από την καρέκλα μου, βάζω στο σάκο μου το αποσμητικό μου και φεύγω για το γυμναστήριο! Η δουλειά μπορεί να περιμένει. Η ζωή όχι!

READ more