Η Ομόνοια έχει ξανά όμορφη χάρη στο νέο κατάστημα Galerie de Beaute!

Έχουμε έναν πολύ σημαντικό λόγο να επισκεφτείς την Ομόνοια. Ή, μάλλον, να επισκέπτεσαι την Ομόνοια ξανά και ξανά! Εδώ και κάποιες μέρες η καρδιά της Αθήνας έγινε πιο όμορφη χάρη στο ολοκαίνουργιο κατάστημα Galerie de Beaute!

Το απόλυτο place to be της ομορφιάς, μάλιστα, έκανε εγκαίνια την περασμένη Παρασκευή. Το νέο υπερκατάστημα Galerie De Beaute γιόρτασε το άνοιγμά του με ένα Beauty Party γεμάτο in store happenings που ξεκίνησε από το πρωί γεμίζοντας την ιστορική πλατεία με νότες και χρώμα!

Οι επισκέπτες του κοσμικού event έζησαν μια μοναδική εμπειρία…Απόλαυσαν περιποίηση από τους μεγαλύτερους οίκους ομορφιάς στους ρυθμούς του guest dj Μιχάλη Τσαουσόπουλου. Δοκίμασαν γιορτινά cocktail παρέα με beauty editors, influencers και εκπρόσωπους της πολιτικής σκηνής και του θεάματος. Μεταφέρθηκαν στη χιονισμένη Νέα Υόρκη μέσα από τις μελωδίες που τραγούδησε live o guest performer Αντώνης Δόμινος.

 

 

Το κοσμικό γεγονός αποτέλεσε τη γιορτινή έναρξη μιας νέας εποχής για την ιστορική πλατεία του κέντρου, τα Galerie De Beaute ήρθαν για να ομορφύνουν το πρόσωπο της Ομόνοιας με το νέο υπερκατάστημα που μοιάζει με στολίδι στη γωνία Πανεπιστημίου & 28ης Οκτωβρίου.

Το νέο κατάστημα Galerie de Beaute στη γωνία Πανεπιστημίου & 28ης Οκτωβρίου είναι το beauty spot που πρέπει να επισκεφτείς asap. Μέχρι τότε, τσέκαρε εδώ όλα εκείνα τα στοιχεία που έκαναν την beauty editor να το λατρέψει!

Read More

And More