Η Philips ανακοινώνει το Philips Beauty Greece Facebook Page

Στις 27 Ιουνίου 2012, μέσα από την κοινωνική πλατφόρμα του Facebook, το “Philips Beauty Greece” ανοίγει τις πόρτες του σε όλες τις Ελληνίδες γυναίκες που αρέσκονται στο να είναι όμορφες και περιποιημένες. Μέσα από την κοινότητα αυτή, κάθε γυναίκα μπορεί να ενημερωθεί για την γυναικεία περιποίηση μέσα από tips ομορφιάς, νέα γύρω από το χώρο της μόδας και του στυλ, αλλά και να πει τη γνώμη της, να συμμετάσχει σε διαγωνισμούς και ψηφοφορίες, δίνοντας έτσι την προσωπική της πινελιά στη θεματολογία της κοινότητας.
Παράλληλα, μέσα στη σελίδα, θα φιλοξενούνται γνώμες και απόψεις των κορυφαίων ελληνίδων beauty bloggers & beauty editors, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στις Ελληνίδες να ενημερωθούν αλλά και να ανοίξουν κανάλια επικοινωνίας με τις πιο έμπειρες πένες της γυναικείας ομορφιάς.
Μέσα από τα sections της σελίδας, η κάθε fan μπορεί να ξεναγηθεί στις λύσεις και τα προϊόντα περιποίησης που προσφέρει η Philips στους τομείς του epilation και της περιποίησης μαλλιών.
Το Philips Beauty Greece καλωσορίζει τις Ελληνίδες στη σελίδα του, με ένα διαδραστικό παιχνίδι, στο οποίο 10 τυχερές θα κερδίσουν από μια συσκευή αποτρίχωσης Philips Satin Soft, για να έχουν λεία και περιποιημένα πόδια στις διακοπές τους.
Για να κάνετε την πρώτη σας βόλτα στον υπέροχο κόσμο της γυναικείας περιποίησης και ομορφιάς… www.facebook.com/philipsbeautygreece

Read More

And More