Η πλεξίδα που αγαπούν οι stars! Σου δείχνουμε πώς να την κάνεις!

Δεν είναι μια! Δεν είναι καν μερικές! Είναι όλες και έχουν μανία με τις πλεξίδες ψαροκόκαλο. Τις χαλασμένες, όμως! Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει star στο Hollywood που να μην έχει μπει στον πειρασμό να κάνει τα μαλλιά της έτσι. Και μπορεί το συγκεκριμένο χτένισμα να μην είναι και τόσο εύκολο, αλλά με λίγο practice θα τα καταφέρεις τέλεια και μόνη σου. Plus: τα χρήματα που θα έδινες στο κομμωτήριο μπορείς να τα διαθέσεις σε κάποια άλλη beauty αγορά (άσε που πλησιάζουν οι διακοπές και φυσικά δεν θα πηγαίνεις στο κομμωτήριο του νησιού!). Παρακάτω θα δεις όλο το how to βήμα προς βήμα. Πριν από αυτό, όμως, ας δούμε ποιες stars έπαθαν το σύνδρομο της… Γοργόνας στα μαλλιά τους!

Στη λίστα με τις πιο ζηλευτές κοτσίδες είναι η Selena Gomez, Rihanna και Blake Lively. Η τελευταία δε, έχει λατρεία με τις πλεξίδες παντός τύπου. Και από αυτή την εικόνα, απλώς συμπερένουμε ότι η ουρά της… γοργόνας δείχνει τέλεια σε κάθε απόχρωση!

Πλεξίδες σε ξανθό φόντο είτε με χωρίστρα στο πλάι είτε στη μέση! Leona Lewis, Diane Kruger και Mary Kate Olsen (όχι δεν είναι η Ashley!) επιλέγουν χαλασμένη πλεξίδα ψαροκόκαλλο.

Κelly Osbourne, Ashlee Green και Fergie είναι μερικά ακόμη κορίτσια της διεθνούς showbiz που έχουν δείξει τις κοτσίδες τους στο κόκκινο χαλί αλλά και στις everyday εμφανίσεις τους.

Πώς να κάνεις την χαλασμένη πλεξίδα ψαροκόκαλο!
Και μετά την θεωρία στο αγαπημένο μας κομμάτι, την πρακτική εφαρμογή! Για να δεις πώς μπορείς να κάνεις μόνη σου την χαλασμένη πλεξίδα ψαροκόκαλο στο πλάι, κάνε κλικ εδώ.

Read More

And More