Η πρώτη συλλογή μακιγιάζ της Chiara Ferragni ,με τη Lancome μοιάζει πολύ με τα glittery παπούτσια της!

Υπάρχουν κάποια κομμάτια τα οποία είναι signature και που όταν τα δεις ξέρεις ακριβώς και ποιος σχεδιαστής κρύβεται από πίσω. Εκεί, μάλιστα, έγκειται και η επιτυχία τους. Πάρε για παράδειγμα την Chiara Ferragni και τα παπούτσια της: αν δεις glitter και ματάκια ξέρεις σε ποια ανήκουν.

Για την πρώτη της συλλογή μακιγιάζ, λοιπόν, σε συνεργασία με την Lancome, η Chiara Ferragni αποφάσισε να αποδώσει φόρο τιμής σε αυτά τα παπούτσια και θα το διαπιστώσεις βλέποντας το packaging των προϊόντων παρακάτω (σ.σ. τα θέλουμε όλα!).

https://www.instagram.com/p/Bx9wiNtoiLO/

“Αυτή είναι η πρώτη capsule collection μου για την Lancome η οποία θα είναι διαθέσιμη παγκόσμια. Αργότερα στα stories (εδώ είναι 5 το πρωί) θα σας δείξω πώς δείχνουν η παλέτα και τα υπόλοιπα προϊόντα καθώς και όλα τα διαφορετικά μακιγιάζ που μπορείτε να πετύχετε με αυτά. Προς το παρόν, σας ευχαριστώ πολύ που αγαπήσατε την σειρά και που με κάνετε να νιώθω ξεχωριστή! Η συλλογή είναι διαθέσιμη online και σύντομα και σύντομα σε όλα τα καταστήματα στον κόσμο!”, έγραψε κάτω από το πρώτο post που ανέβασε προκειμένου να μας επικοινωνήσει αυτά τα προϊόντα.

Και λίγες ακόμη λεπτομέρειες για τη συλλογή: αποτελείται από οκτώ προϊόντα εκ των οποίων το star προϊόν φαίνεται να είναι η παλέτα που λέγεται Lifestyle Palette και περιέχει όλα τα απαραίτητα για ένα καθημερινό μακιγιάζ ενώ τα προϊόντα χειλιών Chiara L’Absolu Lacquers έχουν κωδικούς από τις σημαντικότερες ημερομηνίες στην ζωή της Chiara. Σημείωσε: Cremona #1987 (η χρονιά που γεννήθηκε), Facciamo Festa #2017 (η χρονιά που ο σύζυγός της της έκανε πρόταση γάμου) και Burning Sunrise #2018 (η χρονιά που γεννήθηκε ο γιος της).

https://www.instagram.com/p/Bx9MsVMI8Yx/

Την συλλογή θα την βρεις διαθέσιμη online εδώ και σύντομα θα σου έχουμε νέα για την Ελλάδα.

Read More

And More