Η ταινία που πρέπει να δεις και το προϊόν που πρέπει να αγοράσεις αυτό το Σουκού!

Είμαστε εμείς αυτές οι τυχερές που μπορούμε να χτενιστούμε από τους καλύτερους, να δοκιμάσουμε πρώτες καλλυντικά, να δούμε την επίσημη πρώτη μιας ταινίας και οοοοοολοοοο αυτό να το βαφτίσουμε δουλειά! Αλλά να που δεν φταίμε εμείς αλλά Wella!

Την περασμένη εβδομάδα το beauty και το fashion ένωσαν τις δυνάμεις τους (aka εγώ και η Σοφία Σούζα ή/και Σουζίνι). Με άλλα λόγια: η Wella μας κάλεσε στην πρεμιέρα της ταινίας Αρχάριος και πριν την προβολή οι υπεύθυνοι των κομμωτηρίων Gino μας χτένισαν με τα προϊόντα styling EΙΜΙ της Wella (σου έχω μιλήσει γι’αυτά εδώ! Είναι μάλιστα το brand που δημιούργησε το πρώτο Spray ζάχαρης!)


Πριν την έναρξη της ταινίας δοκιμάσαμε και το Root Shoot, το ολοκαίνουριο προϊόν που προστίθεται στην σειρά EIMI και πρόκειται για τον πρώτο αφρό που μπαίνει ακριβώς στην ρίζα χάρη στο ιδιαίτερο στόμιό του για να δώσει όγκο! Και αν έχεις θέμα με την ρίζα, τα μαλλιά σου είναι άτονα και χωρίς καθόλου όγκο αυτό το προϊόν είναι σωτήριο!

Και για το ντοκουμέντο του πράγματος: το φασονομπιούτι δίδυμο με τον hair expert Ηλία Κατσαρό όταν κάπως… άλλαξαν οι ρόλοι!

Και να δυο πράγματα που πρέπει να σημειώσεις:
1. Αν θες να οργανώσεις βόλτα για το Σουκού δες την ταινία Αρχάριος με τον Robert de Niro και την Anne Hathaway (σου μιλώ σαν beauty editor και όχι σαν τον Τιμογιαννάκη: είναι απολαυστική!).
2. Το Root Shoot είναι τέλειο προϊόν για την ρίζα των μαλλιών αλλά εξακολουθώ να έχω αδυναμία στο spray ζάχαρης (δεδομένου ότι δεν έχω θέμα με τον όγκο!). Αλλά η σειρά EIMI της Wella είναι huge και σίγουρα θα βρεις εκείνο το προϊόν που σου ταιριάζει!

Read More

And More