Η Βeyonce και η JLO τίμησαν τον Kobe Bryant με έναν ιδιαίτερο beauty τρόπο

Χθες η Beyonce τραγούδησε για τους Lakers στη μνήμη του Kobe Bryant και της κόρης του Gianna δύο από τα πιο γνωστά τραγούδια της, το Halo και το XO για τα οποία είπε πως ήταν τα αγαπημένα του Kobe. Όλο το σκηνικό ήταν εμφανώς πολύ συγκινητικό ενώ οι fan της Beyonce εντόπισαν εκείνη την λεπτομέρεια που δεν είχαμε δει εξαρχής: μια λεπτομέρεια στο μανικιούρ της.

 

Στα νύχια της είχε γραμμένα δύο ονόματα: KOBE και GIGI, όπου Gigi το χαϊδευτικό όνομα της κόρης του που χάθηκε μαζί του από την πρώτη του ελικοπτέρου του τον περασμένο μήνα. “Κίτρινο outfit, νύχια και δαχτυλίδι μοβ και το όνομα Gigi γραμμένο στα νύχια της” έγραψε ένας fan στο twitter ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: “Gigi on Beyonce’s nails, queen of details”. Η Beyonce παρουσίαστηκε στο κοινό ως πολύ κοντινή φίλη της οικογένειας Bryant ενώ όσο τραγουδούσε κοιτούσε την χήρα του Kobe Bryant, Vanessa, στα μάτια. Στο τέλος του performance φίλησε το χέρι της και αφού το σήκωσε στον ουρανό είπε “Σας αγαπώ”.

Η Beyonce, ωστόσο, δεν ήταν η μοναδική star που έβαψε τα νύχια της έτσι. Η JLO ανέβασε πριν λίγες ώρες το δικό της nail art από τον Tom Bachik ο οποίος έκανε σε εκείνη ένα nude μανικιούρ με χρυσές λεπτομέρειες και το 2 και το 24 στα δύο νύχια της. To 24 είναι το νούμερο με το οποίο έπαιζε στους Lakers.

https://www.instagram.com/p/B89XluTpFVl/

Read More

And More