Η Victoria Beckham μας δείχνει τις φακίδες της (και ναι, θέλουμε κι εμείς αυτή την επιδερμίδα)!

Υπάρχουν κάποια πράγματα που θεωρούμε δεδομένα. Ένα από αυτά τα δεδομένα είναι ότι η Victoria Beckham είναι μια από τις πιο chic γυναίκες εκεί έξω και σε ό,τι έχει να κάνει με το skincare, έχει και μια από τις πιο υπέροχες επιδερμίδες εκεί έξω, γεγονός που φροντίζει να μας το επιβεβαιώνει συχνά- πυκνά.

Η Posh, λοιπόν, την οποία έχουμε δει αρκετές φορές χωρίς ίχνος μακιγιάζ, μόλις ανέβασε δύο φωτογραφίες στο Victoria Beckham Beauty (το brand ομορφιάς που έχει) στις οποίες μας δείχνει την υπέροχη επιδερμίδα της και… surprise (!) surprise (!), τις φακίδες της.

“Ελευθερώστε τις φακίδες! Χωρίς καθόλου μακιγιάζ, μόνο με το Power Serum!”, έγραψε κάτω από αυτές τις φωτογραφίες στις οποίες μας δείχνει την τέλεια και μαυρισμένη επιδερμίδα της.

Όσο για τα μυστικά ομορφιάς της, η ίδια είπε τα εξής σε ένα live που είχε κάνει με τον κομμωτή και φίλο της Ken Paves: “Δεν είμαι supermodel. Είμαι μια 46χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών. Νιώθω τόσο ευλογημένη και τυχερή. Προσπαθώ να είμαι όσο υγιής μπορώ. Τρώω υγιεινά και γυμνάζομαι τακτικά. Μου αρέσει να πίνω μερικά ποτήρια κρασί; Φυσικά, γιατί πιστεύω ότι πρέπει να διασκεδάζεις και να περνάς ωραία!”.

Yeap! Τελικά είναι όλα θέμα ισορροπιών (και καλού skincare)!

 

Read More

And More