Η Zendaya έβαψε τα μαλλιά της κόκκινα για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο!

Δεν είναι η πρώτη φορά που το λέμε, δεν θα είναι σίγουρα η τελευταία: η Zendaya είναι το αγαπημένο μας icon (και όχι μόνο hair icon!) γιατί κάθε εμφάνισή της είναι ξεχωριστή και μας δίνει έμπνευση για το τι θα κάνουμε κι εμείς.

Λίγες μέρες πριν ζηλέψαμε τις αφέλειές της και τώρα, οι πιο τολμηρές, ζήλεψαν το κατακόκκινο χρώμα των μαλλιών της το οποίο ΔΕΝ-ΕΙΝΑΙ-ΠΕΡΟΥΚΑ, όπως επιβεβαίωσε η ίδια απαντώντας σε μια fan της μέσω instagram, προσθέτοντας εκείνη τη λεπτομέρεια ότι χρησιμοποίησε ημιμόνιμη βαφή.

Όσο για το νέο της look, λίγο πριν το είχε επικοινωνήσει μέσω instagram όταν ανέβασε την φωτό που θα δεις παρακάτω και έγραψε “Face it, Tiger”!

Αν είσαι εξοικειμώνενη με τον Spider Man, θα ξέρεις ότι η παραπάνω ατάκα είναι ατάκα που είχε πει η Mary Jane (γνωστή και MJ) όταν γνώρισε τον Peter Parker. Συμπέρασμα: η πρόβλεψή μας είναι ότι η Zendaya έβαψε τα μαλλιά της κόκκινα γιατί πρόκειται να υποδυθεί την Mary Jane στον Spider Man. Μια υπόθεση την οποία μόνο ο χρόνος μπορεί να επιβεβαιώσει (ή/και όχι!).

LAST CHANCE INFO: Κάνε κλικ εδώ και δες τα 21 αγαπημένα μας beauty look από την Zendaya με αγάπη!

 

Read More

And More