Η Ζέτα Μακρυπούλια μας δίνει έμπνευση για το μακιγιάζ και τα μαλλιά που θα κάνουμε!

Αν έπρεπε να διαλέξουμε το πιο καλοκαιρινό χρώμα αυτό θα ήταν σίγουρα το κοραλί και αυτή την εποχή μας αρέσει να το φοράμε σε γενναίες δόσεις. Μάλιστα, εδώ θα βρεις και τα ωραιότερα κοραλί κραγιόν του καλοκαιριού για να αγοράσεις, σε περίπτωση που δεν έχεις ήδη κάποιο στο νεσεσέρ σου. Και αν θέλεις να περάσεις από την θεωρία στην πράξη και αναζητάς τρόπους να υιοθετήσεις το κοραλί στο μακιγιάζ σου, εμπνεύσου από την Ζέτα Μακρυπούλια!

Το credit για το μακιγιάζ πηγαίνει στην αγαπημένη makeup artist, Γωγώ Νικηφοράκη, που ανέβασε και αυτή την φωτογραφία ενώ το χτένισμα έγινε από τα χέρια του Στέφανου Βασιλάκη.

Παρακάτω έχουμε μερικά ακόμη μακιγιάζ από την Γωγώ Νικηφοράκη για extra inspo!

Bronze τόνοι, peachy nude χείλη, ένταση στα μάτια και σγουρά μαλλιά. Ένα ακόμη look που μας άρεσε πολύ και που ταιριάζει τέλεια στην Ζέτα Μακρυπούλια!

Ένα από τα ωραιότερα μακιγιάζ με τα οποία έχουμε δει την Ζέτα Μακρυπούλια: το γραμμικό σχέδιο στα μάτια σετάρεται τέλεια με το φόρεμα ενώ μας αρέσει πολύ και αυτή η απόχρωση κραγιόν. Πρόκειται για το Nyx Matte Lipstick, απόχρωση Fluff Piece, όπως μας είχε πει η Γωγώ Νικηφοράκη εδώ.

Και το πιο πρόσφατο μακιγιάζ που ανέβηκε λίγες ώρες πριν.

Αλήθεια, ποιο από τα παραπάνω σου άρεσε περισσότερο;

 

Read More

And More