Ήρθε στην Ελλάδα ένα brand για το οποίο ανυπομονούσαμε!

Αν ταξιδεύεις συχνά και αν στα ταξίδια σου αυτά φροντίζεις να επισκέπτεσαι κάποια πολυκαταστήματα καλλυντικών ξέρεις- έχεις δοκιμάσει αυτό το brand σίγουρα. Το μεγάλο νέο σε σχέση με αυτό είναι ότι επιτέλους έφτασε και στην Ελλάδα!

Ο λόγος για τα Grown Alchesmist, το brand με το τέλειο packaging και το ακόμη τελειότερο impact στην επιδερμίδα σου που ιδρύθηκε τo 2008 στην Αυστραλία από τους αδερφούς Keston και Jeremy Muijs, οι οποίοι έχουν πάνω από είκοσι χρόνια εμπειρία στην έρευνα και ανάπτυξη προϊοντικών συνθέσεων.

Grown Alchemist: η φιλοσοφία πίσω από το brand

To brand Grown Alchemist έχει δομηθεί πάνω στην, εις βάθος, κατανόηση του τρόπου που λειτουργεί η επιδερμίδα. Υγεία = σωστή λειτουργία = νεότητα. Ιδρύθηκε από τους αδερφούς Keston και Jeremy Muijs, οι οποίοι έχουν πάνω από είκοσι χρόνια εμπειρία στην έρευνα και ανάπτυξη προϊοντικών συνθέσεων. Η μάρκα Grown Alchemist οδηγεί τις αλλαγές σε μια νέα εποχή, βιολογικά προηγμένων προϊόντων διατροφο-κοσμετολογίας (nutricosmetics), προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας (προσώπου και σώματος) και προϊόντων περιποίησης μαλλιών. Τα προϊόντα Grown Alchemist, λειτουργούν σε συνεργασία και συγχρονισμό με την επιδερμίδα, αποκαθιστώντας τις λειτουργίες της, αποτοξινώνοντάς την και στη συνέχεια ενεργοποιώντας ξανά τη λειτουργικότητά της, χρησιμοποιώντας τα πιο προηγμένα φυσικά συστατικά, τα οποία «επικοινωνούν» με τα κύτταρα, όπως τα Νευροπεπτίδια, Τετραπεπτίδια, οι Τοκοτριενόλες καθώς και προηγμένα υγροσκοπικά δραστικά συστατικά.

Έχουν τέλειο packaging και ακόμη πιο υπέροχες μυρωδιές (αν σου αρέσουν οι μυρωδιές των βιολογικών προϊόντων) και τα δύο best seller από τα οποία πρέπει να ξεκινήσεις είναι το serum Detox καθώς και το αντίστοιχο Detox σαμπουάν και conditioner.

Προς το παρόν θα τα βρεις στα Attica

 

Read More

And More