Ήταν τελικά τα μαλλιά της Selena Gomez στα AMA περούκα; Έχουμε report!

Το βράδυ της Κυριακής ο beauty κόσμος συγκλονίστηκε από ένα νέο που δεν είχαμε ποτέ φανταστεί! Ποτέ. Κανείς. Από. Εμάς. Το βράδυ της Κυριακής, η Selena Gomez εμφανίστηκε στα AMA με ξανθά μαλλιά που κάνουν καριέρα στον κόσμο της ομορφιάς ως Nirvana Blond, σβήνοντας από το κόκκινο χαλί όποια άλλη διάσημη προηγήθηκε ή ακολούθησε.

Οι beauty editors ανά τον κόσμο άρχισαν να γράφουν άρθρα και να παίζουν στοιχήματα για το αν νέο της χρώμα ήταν περούκα ή όχι μέχρι αυτή την στιγμή που αποκαλύφθηκε η αλήθεια. Και θα το πω: έπεσα έξω, γιατί όχι, η Selena Gomez δεν φορούσε περούκα και ναι, έβαψε τα μαλλιά της ξανθά! Η αποκάλυψη έγινε από την Riawna Capri, ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου Nine Zero Nine που είναι hot, hot, hot και που ανέλαβε την μεταμόρφωσή της

Η ίδια ανέβασε στο instagram της την φωτογραφική σύνθεση που θα δεις παρακάτω αποκαλύπτοντας μάλιστα πως η μεταμόρφωση έγινε σε μια μέρα και πως χρειάστηκε αρκετή υπομονή, 9 ώρες, 300 αλουμινόχαρτα και 8 μπολ με ξανοιχτική βαφή για να γίνει η Selena για πρώτη φορά ξανθιά.


Πρόκειται για μια καθόλου εύκολη υπόθεση αφού ο κίνδυνος να δεις τα μαλλιά σου στο λουτήρα και όχι στο κεφάλι σου μετά από μια τέτοια διαδικασία είναι μεγάλος. Και με δεδομένο ότι αυτό το χρώμα θα είναι sooooo hot το 2018 αλλά και πως σίγουρα θα μπήκες σε πειρασμό να δεις τον εαυτό σου έτσι, περίμενε! Συγκεντρώνουμε όλες τις πληροφορίες για το επόμενό μας άρθρο με τίτλο “Πώς θα αποκτήσεις το Nirvana Blond της Selena χωρίς να κάψεις τα μαλλιά σου!”.

To be continued…

Read More

And More