Jaclyn Hill: η youtuber με τους εκατομμύρια followers και η πρόσφατη αποτυχία της με τα κραγιόν! Τι απάντησε!

Ένα δεδομένο των ημερών στον κόσμο της ομορφιάς είναι ότι οι youtubers και οι instagramers είναι αυτές που κινούν τα νήματα. Έχουν φανατικούς followers εκεί έξω που τις λατρεύουν και τις αποθεώνουν κι εκείνες φροντίζουν να λανσάρουν πού και πού κάποια καλλυντικά γιατί ξέρουν ότι τα καλλυντικά αυτά θα έχουν πωλήσεις. Καλύτερα: θα ξεπουλήσουν!

Μια τέτοια περίπτωση είναι και η Jaclyn Hill η οποία στην αρχή της εβδομάδας λάνσαρε την πρώτη ολοκληρωμένη της σειράς κραγιόν. Και μέχρι το τέλος της εβδομάδας αυτά τα κραγιόν είχαν δοκιμαστεί από εκατομμύρια ανθρώπους πάνω σε αυτό τον πλανήτη και πήραν τις χειρότερες κριτικές! Ο λόγος; Οι περισσότεροι από αυτούς ανέφεραν ότι τα κραγιόν έφτασαν στα χέρια τους κατεστραμμένα, κάποια κραγιόν είχαν μαύρα spots πάνω τους, λευκές τρίχες και σημάδια που έμοιαζαν με μούχλα. Για την ακρίβεια, λοιπόν, αυτά τα κραγιόν δεν υπήρχε κάτι που δεν είχαν!

Από τότε που κυκλοφόρησαν αυτά τα πρώτα σχόλια μέχρι σήμερα, εκπρόσωπος των Jaclyn Cosmetics (έτσι λέγεται το brand της) ανέλαβε να υπερασπιστεί το brand λέγοντας τα εξής: “Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους καταναλωτές μας ότι ενώ είναι απαράδεκτο να συμβαίνουν τέτοια θέματα, δεν τίθεται θέμα ασφάλειας!”.

Λίγες ώρες πριν, ωστόσο, η Jaclyn Hill ανέβασε ένα βίντεο με τίτλο “Τα κραγιόν μου”, στο οποίο εξηγεί όλους τους λόγους για τους οποίους μπορεί να συμβαίνει αυτό. Σύμφωνα με την ίδια, τα περισσότερα παράπονα είχαν να κάνουν με το γεγονός ότι τα κραγιόν έφτασαν σπασμένα ή λιωμένα στους παραλήπτες τους ενώ είπε ότι αυτά τα σημάδια πάνω στα κραγιόν οφείλονταν στη ζέστη καθαρά και μόνο ενώ πρόσθεσε “Αν αφήσετε τα κραγιόν να επανέλθουν σε θερμοκρασία δωματίου, θα έχουν τέλειο αποτέλεσμα!”. Προφανώς, αλλά όταν παραγγέλνεις ένα προϊόν δεν θέλεις να φτάνει άρτιο στα χέρια σου; Ρητορική ερώτηση! Και τώρα μπορείς να πατήσεις play για να δεις την απολογία της!

 

Read More

And More