Κάννες 2016: τα beauty looks των stars από τη δεύτερη μέρα! Ψήφισε το αγαπημένο σου!

Το Φεστιβάλ των Καννών συνεχίζεται και θα συνεχίζεται μέχρι και τις 22 Μαϊου, πράγμα που σημαίνει πως όλες τις επόμενες μέρες θα σε τροφοδοτούμε με πλούσιο beauty υλικό και ιδέες για μακιγιάζ και μαλλιά που μπορείς να αντιγράψεις κι εσύ. Να, λοιπόν, ποιες stars είδαμε και πώς την δεύτερη μέρα. Scroll down για να χαζέψεις looks και να ψηφίσεις στο τέλος του άρθρου το αγαπημένο σου!

Eva Longoria

Για την δεύτερη μέρα η Eva Longoria επέλεξε μια έντονη bronze σκιά για το κινητό βλέφαρο, κόκκινα νύχια και φυσικά δεν αποχωρίστηκε τις αγαπημένες της ψεύτικες βλεφαρίδες!

Amal Clooney

Κόκκινα χείλη με matchy- matchy διάθεση με τα σκουλαρίκια της!

Jessica Chastain

Η Jessica Chastain χτένισε τα μαλλιά της σε vague κυματισμούς και προτίμησε να τονίσει τα μάτια της χωρίς κανένα άλλο βαρύ στοιχείο πάνω στο μακιγιάζ της.

Julia Roberts

Τα υπέροχα μαλλιά της και το χαρακτηριστικό της χαμόγελο ήταν δύο πολύ δυνατά στοιχεία που τράβηξαν την προσοχή!

Naomi Watts

Η Naomi Watts είναι αγαπημένο μας beauty icon γιατί μας έχει διδάξει να αγαπάμε τον εαυτό μας και να βλέπουμε τις ρυτίδες μας ως στοιχείο γοητείας. Εδώ μας άρεσε που έπιασε τα μαλλιά της από τη μια μεριά.

Lily- Rose Depp

Η κόρη του Johnny Depp και της Vanessa Paradis έκλεψε τις εντυπώσεις με την φρεσκάδα και τη νιότητα της! Bonus για το γεγονός ότι δεν έχει πειράξει τα φρύδια της (κράτησε ότι και τα απείραχτα φρύδια είναι δείγμα φρεσκάδας!).

Για να δεις τα beauty looks του Φεστιβάλ των Καννών από την πρώτη μέρα κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More