Κάννες 2019: τα 10 ωραιότερα μακιγιάζ και μαλλιά που θέλουμε να αντιγράψουμε (μέχρι στιγμής)!

Αν δεν είναι ο Μάιος ο πιο glam μήνας του χρόνου τότε… ποιος; Σκέψου ότι κάθε πρώτη Δευτέρα του Μαΐου γίνεται το MET Gala και ο μήνας συνεχίζεται με βομβαρδισμό από κόκκινο χαλί και το Φεστιβάλ των Καννών.

Το φετινό Φεστιβάλ δε, είναι από τα πιο πετυχημένα των τελευταίων χρόνων αφού αφενός φτάνουν σωρηδόν  στο κόκκινο χαλί διάσημες πρώτης γραμμής, αφετέρου οι ιδέες που μας δίνουν σε μακιγιάζ και μαλλιά είναι και πολλές και πολύ ενδιαφέρουσες! Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει το δικό μας top 10 (μέχρι στιγμής!). Δες, πάρε ιδέες και ψήφισε το πιο αγαπημένο σου!

Selena Gomez

Η Selena Gomez έφερε στο κόκκινο χαλί των Καννών αέρα από παλιό Χόλιγουντ. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα sleek σινιόν με χωρίστρα στη μέση ενώ το μακιγιάζ της στηρίχθηκε στο πετυχημένο combo κόκκινα χείλη- μαύρο eyeliner.

Daria Strokous

Η Daria Strokous φρέσκαρε τη μνήμη των κοριτσιών που έκοψαν ή έχουν κοντό καρέ και πιστεύουν ότι αυτά που μπορούν να κάνουν με τα μαλλιά τους είναι ελάχιστα! Εδώ την βλέπουμε με wet look και ιριδίζον ρουζ τοποθετημένο με γεωμετρική ακρίβεια και οριζόντια διάθεση δίνοντας με τον τρόπο αυτό στα χαρακτηριστικά του προσώπου της περισσότερη ένταση.

Sara Sampaio

Φουτουριστικό ρούχο, μοντέρνο μακιγιάζ και old school χτένισμα. Αυτή ήταν η τριλογία πάνω στην οποία στηρίχθηκε η πολύ πετυχημένη εμφάνιση της Sara Sampaio.

Izabel Goulart

Το top model έφερε στις Κάννες κάτι από τον αέρα των shows της Victoria Secret. Μας άρεσαν πολύ τα μαλλιά της με αυτούς τους υπερμεγέθεις κυματισμούς και το μακιγιάζ της με την λεπτομέρεια από swarovski, κατά πάσα πιθανότητα τοποθετημένα στο κέντρο ακριβώς του κινητού βλεφάρου.

Bella Hadid

Με μια πιο προσεκτική ματιά θα διαπιστώσεις ότι το μακιγιάζ και τα μαλλιά της Bella Hadid είχαν ως βασικό στόχο να δημιουργήσουν την αίσθηση των πιο ανορθωμένων χαρακτηριστικών. Το bronzer τοποθετήθηκε με ανοδική φορά στα ζυγωματικά ενώ η σκιά στις εξωτερικές γωνίες των ματιών έδειξε πιο γεωμετρικά- ανοδική χάρη στο concealer. Key product για το μακιγιάζ της Bella Hadid ήταν η Backstage Contour Palette του Dior.

Shailene Woodley

Και η Shailene Woodley επέλεξε το wet look στην πιασμένη εκδοχή του για τα μαλλιά της ενώ το μακιγιάζ της έκανε focus στο smudged eyes.

Maria Borges

Θέλουμε αυτή την peachy σκιά και το προϊόν με το οποίο οριοθετήθηκαν τόσο υπέροχα τα φρύδια της! Επίσης, μας αρέσει πολύ και αυτό το contrast που δημιουργούν οι τεχνικές: τα μάτια δείχνουν πιο απαλά χάρη στο smudging ενώ στα φρύδια η τεχνική είναι πιο γραμμική.

Deepika Padukone

Αν θέλεις ένα πολύ δυναμικό- τολμηρό look μόλις το βρήκες: πολύ αυστηρό ponytail πιασμένο ψηλά στην κορυφή του κεφαλιού και μάτια τονισμένα με τραβηγμένο eyeliner από την κάτω μεριά.

Eva Longoria

Σε κάθε της εμφάνιση η Eva Longoria φροντίζει να μας υπενθυμίζει πώς είναι ένα θηλυκό beauty look: μακριά κυματιστά μαλλιά, μάτια με eyeliner, γενναίες δόσεις bronzer και highlighter και φυσικά nude χείλη. Μας αρέσει πολύ!

Priyanka Chopra

Ευχαριστούμε την Priyanka Chopra γι’ αυτό το υπέροχο inspo: eyeliner τοποθετημένο με την negative space τεχνική ή αλλιώς eyeliner που δημιουργεί αυτό το κενό στην εξωτερική γωνία.


Read More

And More