Khloe Kardashian: μάντεψε για ποιο λόγο έκοψε τα μαλλιά της!

H Khloe Kardashian είναι η νέα-στο-προσκήνιο-Kardashian! Και όχι αδίκως. Μέσα σε λίγο διάστημα έκανε πολύ τέλειο σώμα, έγραψε το βιβλίο Strong Looks Better Naked που πάει υπερτέλεια σε πωλήσεις και απ’όλες τις αδερφές Kardashian έχει τα πιο διαφορετικά μαλλιά, τα οποία μάλιστα έκοψε καρέ πρόσφατα.


Η Khloe πήγε καλεσμένη στο Live! with Kelly and Michael και αποκάλυψε μεταξύ άλλων τον λόγο που έκοψε τα μαλλιά της αλλά και πώς ξεκίνησε να γίνεται ξανθιά.

“Σταδιακά άρχισα να γίνομαι ξανθιά. Ξεκίνησα με το ombre κι έπειτα σιγά- σιγά άρχισα να γίνομαι ολοένα και πιο ξανθιά”.

Όσον αφορά τον πραγματικό λόγο που έκανε αυτό το bob κούρεμα; Ναι, είχε ανάγκη να ανανεθωθεί αλλά όχι όπως το νομίζεις! “Εκοψα όλα μου τα μαλλιά γιατί ήμουν στο νοσοκομείο και σκεφτόμουν ότι είχα ανάγκη να βγω από εκεί μέσα και να κόψω τα μαλλιά μου για να βγάλω από πάνω μου όλη αυτή την αρνητική ενέργεια!”, είπε.

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή παρακάτω…

Πώς σου φαίνεται ο λόγος για τον οποίο έκοψε τα μαλλιά της (εδώ το σχόλιο πρέπει να το κάνεις εσύ). Ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο εσύ μπορεί να έχεις κάνει μια τόσο μεγάλη αλλαγή κατά το παρελθόν; Στείλε comment! Εν τω μεταξύ, ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΟΝ ΣΥΝΗΘΕΣΤΕΡΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΑΣ!

Read More

And More