Η Kim Kardashian μίλησε για την χειρότερη beauty εμπειρία που είχε ποτέ!

Η Kim Kardashian μίλησε για την χειρότερη beauty εμπειρία που είχε ποτέ! | tlife.gr

Οι περισσότερες γυναίκες πάνω σε αυτό τον κόσμο έχουμε μεγαλώσει με αυτή τη λογική: η ομορφιά απαιτεί θυσίες! Όταν είσαι η Kim Kardashian αυτή η λογική έχει περαστεί στο αίμα σου και λειτουργείς με βάση αυτό. Το «έχει περαστεί στο αίμα σου» δε, έχει πάρει και κυριολεκτικές διαστάσεις. Ας σε ξεμπερδέψω!

Πριν μερικά χρόνια η Kim Kardashian δοκίμασε αυτή τη θεραπεία με τις ενέσεις αίματος στο πρόσωπο και οι φωτογραφίες που ανέβασε στο instagram φυσικά και έγιναν viral! Η ίδια σε αυτές τις φωτογραφίες φαινόταν να το απολαμβάνει: και το αποτέλεσμα και την διαδικασία. Όλα αυτά μέχρι λίγο πριν οπότε και η Kim αποφάσισε να ανεβάσει ένα post στα δικά της social και να γράψει τι ακριβώς συνέβη εκείνη την ημέρα. Από τον τίτλο του post καταλαβαίνει κανείς ότι όσα συνέβησαν δεν ήταν τελικά καθόλου ευχάριστα για εκείνη. Αρκεί να διαβάσεις τον τίτλο για να καταλάβεις: «Η θεραπεία που δεν θα έκανα ποτέ ξανά, οπότε δεν αξίζει τον κόπο!».

«Πριν κάνω αυτή τη θεραπεία (aka vampire facial), ανακάλυψα πως είμαι έγκυος οπότε δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω κάποια αναισθητική κρέμα στο πρόσωπό μου. Ήταν πολύ σκληρό και επίπονο για μένα! Από το show βιντεοσκοπούσαμε την θεραπεία και δεν ;ήθελα να δείξω ότι φοβάμαι! Πραγματικά, ήταν το πιο επίπονο πράγμα που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου!». Αυτά έγραψε η Kim Kardashian στο post της και με δεδομένο το πόσο ευγενική είναι (αν έχεις παρακολουθήσει έστω και ένα επεισόδιο του Keeping Up With The Kardashians θα το έχεις καταλάβει), λάβε υπόψιν σου ότι «το πιο επίπονο πράγμα που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου» είναι επί εκατό!

Όμως, υπάρχει και κάτι ακόμη: επίσης με δεδομένο ότι η Kim Kardashian (και όλες οι Kardashian/Jenner) δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη, η ερώτηση είναι: γιατί αποφάσισε να μιλήσει τώρα για για το vampire facial;

READ more