Site icon TLIFE

Ξέρουμε ακριβώς με ποια προϊόντα έγινε αυτό το μακιγιάζ της Cara Delevingne και πώς!

Η Cara Delevingne που, μεταξύ πολλών άλλων, είναι και μούσα του Dior για το μακιγιάζ, έχει πάντα τον τρόπο να εντυπωσιάζει και να μας δίνει έμπνευση για το επόμενό μας look όταν εμείς ξεμένουμε από ιδέες (να σου θυμίσω ότι είχε ένα σωρό χτενίσματα να μας προτείνει ακόμη και όταν είχε buzz cut!).

Η ίδια, λοιπόν, για την πρεμιέρα της νέας της ταινίας Carnival Row επέλεξε το look που βλέπεις εδώ απογειώνοντας την έννοια του matchy- matchy καθώς το printed φόρεμά της και το μακιγιάζ της είχαν ακριβώς τα ίδια χρώματα!

Το makeup έγινε από την Molly R. Stern η οποία παρακάτω μοιράζεται τα βήματα και τα προϊόντα!

Έμπνευση: “Για την πρεμιέρα του Carnival Row, η Cara επέλεξε ένα φόρεμα που έδινε την εντύπωση ότι άνθισε σε έναν κήπο στο βυθό της θάλασσας. Από εκεί εμπνεύστηκα τη χρωματική παλέτα που χρησιμοποίησα!”.

Επιδερμίδα: “Αρχικά, προετοίμασα το δέρμα της Cara με μια δόση ροδόνερου. Συνέχισα με το Dior Capture Youth Intense Rescue Age- Delay Revitalizing Oil-Serum και το Dior Capture Dreamskin Care & Perfect για να χαρίσω λείο αποτέλεσμα στο δέρμα. Εφάρμοσα ελάχιστη ποσότητα Dior Forever Skin Glow #2N και σχημάτισα γωνίες στο πρόσωπο με το Dior Rouge Blush #823 Independent. Για ένα ιριδίζον, ροδακινί αποτέλεσμα χρησιμοποίησα το Dior Rouge Blush #330 Rayonnante”.

Μάτια: “Στα μάτια της εφάρμοσα έναν συνδυασμό στρώσεων απαλού μπλε και ροζ από ματ κρεμώδεις σκιές, χρησιμοποιώντας πιο σκούρα απόχρωση στο βλέφαρο και πιο απαλή προς τα φρύδια. Από πάνω πρόσθεσα έναν συνδυασμό ιριδίζουσας μπλε απόχρωσης από την παλέτα Dior 5 Couleurs #277 Defy και λικά απόχρωσης από την Dior 5 Couleurs #157 Magnify. Δημιούργησα μια γραμμή στην κάτω σειρά των βλεφαρίδων με το Diorshow Pro Liner #651 Matte Orange. Τέλος, άπλωσα δύο στρώσεις Diorshow mascara #698 Pro Brown.

Χείλη: “Αρχικά, δημιούργησα μια βάση με το Rouge Dior Ultra Care Liquid #446 Whisper και στην συνέχεια πρόσθεσα από πάνω το Dior Addict Stellar Shine #595 Diorstellaire για μια δόση λάμψης”.

Δύο λέξεις: copy- paste!

 

 

© 2024 tlife.gr