Ξέρουμε ακριβώς με ποια προϊόντα έγινε το μακιγιάζ της Chiara Ferragni στο Φεστιβάλ Βενετίας!

Στο Φεστιβάλ Βενετίας η Chiara Ferragni εμφανίστηκε με τον σύζυγό της Fedez και ήταν εκθαμβωτική. Γιατί, όσο κλισέ κι αν σου ακούγεται αυτός ο όρος, καμία άλλη λέξη δεν μπορεί να περιγράψει καλύτερα το πόσο υπέροχη ήταν! Βεβαίως, αυτή τη φορά υπήρχε και ένας παραπάνω λόγος αφού στο Φεστιβάλ παρουσιάστηκε και το ντοκιμαντέρ- αφιέρωμα στη ζωή της με τίτλο “Chiara Ferragni- Unposted”.

Η ίδια φορούσε μαύρη μακριά τουαλέτα, είχε τα μαλλιά της σε sleek κυματισμούς με έντονη χωρίστρα, ενώ το μακιγιάζ της ήταν πολύ λαμπερό με γήινους και χρυσούς τόνους, όπως μπορείς να δεις στο close up παρακάτω…

Κι επειδή είμαστε σίγουροι ότι θέλεις να ξέρεις info για το μακιγιάζ της, σου έχουμε παρακάτω συγκεντρωμένα τα προϊόντα ακριβώς! Η ίδια αφέθηκε στα χέρια του makeup artist Manuel Maneli ο οποίος προετοίμασε την επιδερμίδα της με το Prep & Hydrate Primer της Lancome. Το μακιγιάζ των ματιών και του προσώπου της έγινε με την παλέτα Flirting Palette Highlighter Lancome x Chiara Ferragni ενώ για τα φρύδια της χρησιμοποιήθηκε η Hypnose Palette DR11 και για τις βλεφαρίδες της η θρυλική μάσκαρα Hypnose. Τέλος, μας άρεσε πολύ το κραγιόν που φορούσε και πρόκειται για το L’Absolue Rouge Drama Matte no274, ή αλλιώς το τέλειο pink nude!

 

Read More

And More