Ξέρουμε ακριβώς ποια προϊόντα χρησιμοποίησε η Scarlett Johansson στο… οσκαρικό μακιγιάζ της!

Τα Όσκαρ έγιναν την Κυριακή αλλά με δεδομένο ότι πρόκειται για το πιο glam event του κόσμου τούτου στο mail μου φτάνουν κάθε τόσο νέα info για τα μακιγιάζ των stars. Info τα οποία οφείλω να σου μεταφέρω, ειδικά όταν αφορούν υπερκούκλες stars, όπως η Scarlett! Πάρε χαρτί και μολύβι και σημείωσε. Γιατί ξέρουμε Α-ΚΡΙ-ΒΩΣ με ποια προϊόντα έγινε το… οσκαρικό μακιγιάζ της!

Η Scarlett Johansson μάγεψε για ακόμη μια φορά με την ομορφιά της, τραβώντας τα βλέμματα όλων κατά τη διάρκεια των 87ων Βραβείων Όσκαρ που πραγματοποιήθηκαν στις 22 Φεβρουαρίου 2015. Το λαμπερό look της δημοφιλούς ηθοποιού, που επιμελήθηκε η Dolce&Gabbana Beauty αποκλειστικά για εκείνη, τόνιζε απόλυτα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προσώπου της: τα απίστευτα χείλη και τα πανέμορφα μάτια της.

Η Scarlett, brand ambassador του αρώματος The One, όπως επίσης και της σειράς Dolce&Gabbana The Make Up, κατέπληξε όλους με το εντυπωσιακό μακιγιάζ της, το οποίο επιμελήθηκε η make up artist των celebrities Mai Quynh.

«Αυτό το look δεν έχει τίποτε το επιβλητικό ή έντονο», δήλωσε η Mai σχετικά με το look που δημιούργησε. «Το ιδανικότερο πρόσωπο για να αναδειχθεί το χρώμα στα χείλη είναι αυτό της Scarlett».

Η Mai δημιούργησε την ιδανική βάση για το make up με το The Primer. Την ένταση στα μάτια την έδωσε εφαρμόζοντας την κρεμώδη σκιά Perfect Mono Intense Cream Eye Colour στην απόχρωση Dahlia. Επίσης, για το look που ταιριάζει απόλυτα στην Scarlett, η Mai χρησιμοποίησε ό,τι πιο νέο από τη σειρά Dolce&Gabbana Beauty: το Dolce Matte Lipstick στην απόχρωση Dolce Desire για ένα χρωματικό αποτέλεσμα που παραπέμπει σε πολύτιμους λίθους.

Τα προϊόντα που χρησιμοποίησε η Mai για να ολοκληρώσει το look της Scarlett:

Dolce&Gabbana Perfect Reveal Sheer Radiance Makeup Base
Dolce&Gabbana Perfect Luminous Liquid Foundation
Dolce&Gabbana Luminous Cheek Colour στην απόχρωση Peach
Dolce&Gabbana The Illuminator Powder στην απόχρωση Eva

Dolce&Gabbana Perfect Mono Intense Cream Eye Colour στην απόχρωση Nude
Dolce&Gabbana Perfect Mono Intense Cream Eye Colour στην απόχρωση Dahlia
Dolce&Gabbana Intense Eyes Mascara στο χρώμα Black

Read More

And More