Ξέρουμε ακριβώς ποιο κραγιόν φορούσε η Ζέτα στο 1ο live του Just The 2 Of Us!

Έχει περάσει περίπου μια εβδομάδα από το πρώτο live του Just The 2 Of Us. Και ακόμη στο mail μας φτάνουν ερωτήσεις για το κραγιόν που φορούσε η Ζέτα Μακρυπούλια και που μπορείς να τσεκάρεις στην photo παραπάνω.

Εν τω μεταξύ, εμείς εδώ στο TLIFE και η Max Factor κάναμε ένα φανταστικό Beauty Session στο Galerie de Beaute στο Athens Metro Mall με τον Γιάννη Μαρκετάκη. Και περάσαμε υπέροχα και θα έχεις σύντομα review του τι έγινε, αλλά μέχρι τότε να μια μικρή γεύση του τι έγινε εκεί…

Και ο φανταστικός Γιάννης Μαρκετάκης μας αποκάλυψε ένα σωρό beauty tips (εξού και η προσήλωσή μου!) αλλά και ποιο κραγιόν φόρεσε στην Ζέτα εκείνη την βραδιά. Και αφού της το φόρεσε, μου το έδωσε κιόλας (καλά, καλά, όχι το ίδιο…)

Λοιπόν, σημείωσε: είναι το Lipfinity της Max Factor, απόχρωση no 024 Stay Cheerful. Πρόσεξε τι συμβαίνει με αυτό το φανταστικό προϊόν: πρώτα περνάς στα χείλη σου το lip balm (στην μαύρη συσκευασία) και από πάνω το χρώμα. Τα χείλη ενυδατώνονται, οπότε το χρώμα δεν κάνει αυτές τις γραμμές που όλες μας εκνευρίζουν, ενώ το χρώμα διαρκεί πολλές, πολλές ώρες! Κι εσύ μπορείς να φας, να πιεις και να… φιλήσεις άφοβα!

Read More

And More