Ξέρουμε με ποια προϊόντα έγινε το μακιγιάζ της Jennifer Lawrence!

Η Jennifer Lawrence στην πρεμιέρα της ταινίας Dark Phoenix ήταν εκθαμβωτική: bronze makeup και αυτοί οι ατημέλητοι κυματισμοί που έπεφταν στο πρόσωπό της ήταν το τέλειο combo. Ευτυχώς για εμάς, ο οίκος Dior που ανέλαβε το total makeup της μούσας του, συγκέντρωσε όλα τα προϊόντα με τα οποία έγινε το μακιγιάζ κι έτσι έχουμε όλα τα info!

Για να πετύχεις το look της Jennifer Lawrence, o Dior προτείνει να  ξεκινήσεις προετοιμάζοντας το δέρμα με το Dior Capture Youth New Skin Effect Enzyme Solution Age- Delay Resurfacing Water, το Dior Capture Youth Intense Rescue Age- Delay Revitalizing Oil- Serum και την Dior Capture Youth Age- Delay Advanced Creme.

Ξεκίνησε εφαρμόζοντας το Dior Backstage Face and Body Primer #001 Universal και στην συνέχεια το Dior Backstage Face and Body Foundation #2N για ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Δημιούργησε γωνίες στο πρόσωπο με την Dior Backstage Contour Palette #001 Universal και χάρισε λάμψη με την Dior Backstage Glow Face Palette #002 Glitz.

Γέμισε τα φρύδια με το Diorwshow Brow Styler #001 Universal Brown και σταθεροποίησε τα με το Diorshow Pump N’ Brow #021 Chesnut. Πέτυχε το αποτέλεσμα στα μάτια με την Dior 5 Coleurs Wild Earth #786 Terra και ακολούθησε την γραμμή των βλεφαρίδων με Diorshow on Stage Liner #091 Matte Black. Ολοκλήρωσε τα μάτια με μια ή δύο στρώσεις Diorshow Pump N’ Volume HD Mascara #090 Black στις βλεφαρίδες.

Ως τελική πινελιά εφάρμοσε το Rouge Dior #426 Sensual Matte.

 

Read More

And More