Ξέρουμε ποιο ολοκαίνουριο άρωμα φοράει αυτό το sexy αγόρι! Και άλλες λεπτομέρειες…

Να σηκώσει το χέρι της τώρα όποια θεωρεί ότι αυτό το αγόρι δεν είναι super sexy και γοητευτικό! Ok! Οk! Ήμουν σίγουρη ότι δεν θα υπήρχε καμία διαφωνία! Και τώρα ας γίνουν οι συστάσεις. Το sexy αγόρι λέγεται Marlon Texeira, είναι μοντέλο από την Βραζιλία και πρόσωπο του ολοκαίνουριου αρώματος Just Cavalli for Him.

Κι εδώ κάπου μπαίνουμε στα σωστά χωράφια του beauty! Το άρωμα είναι εξίσου sexy με το αγόρι, κυκλοφορεί τον Σεπτέμβριο, θα τρελάνει και το δικό σου αγόρι (ΑΚΑ ωραία ιδέα για δώρο!), και παρακάτω σου έχουμε όλες τις λεπτομέρειες…



Απλά παίξε

Ο άντρας του αρώματος Just Cavalli έχει αυτοπεποίθηση και είναι σίγουρος για τη γοητεία του. Ρίχνεται στο παιχνίδι της ζωής, χωρίς περιορισμούς και αναστολές. Του αρέσει να γοητεύει, αλλά και να γοητεύεται, ενώ ενθουσιάζεται με το ρόλο του «κυνηγού». Ακόμη και όταν κυκλοφορεί στην πόλη, σε κομψό περιβάλλον, δεν εγκαταλείπει τη ζωώδη πλευρά του εαυτού του.

Απλά περισσότερο
Το Just Cavalli for him είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό άρωμα. Είναι στάση και τρόπος ζωής. Αφήνει το σημάδι του, το δάγκωμα πύθωνα, ένα σύμβολο αφοσίωσης. Το άρωμα Just Cavalli for him, σε μυεί σε μια νέα φυλή της πόλης. Είναι ένα σημάδι της μοίρας. Ενώνει για πάντα μοναδικούς ανθρώπους που είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλο.

Απλά άρωμα
Το άρωμα Just Cavalli for Him δημιουργήθηκε από τους αρωματοποιούς Domitille Bertier και Clément Gabarry του αρωματικού οίκου IFF και ανήκει στην κατηγορία των δροσερών leathery wood αρωμάτων.
Ασυμβίβαστο από την πρώτη στιγμή, σε κατακτά με νότες κορυφής που βασίζονται στο πικάντικο “pimiento”, το άγριο πιπέρι από την εξωτική Τζαμάικα. Η καρδιά του ξεχειλίζει από τον αισθησιασμό του βέτιβερ, ενώ το απαλό δέρμα στη βάση του, το προσγειώνει και του δίνει βάθος. Δροσερό και συνάμα αισθησιακό, το Just Cavalli for him είναι μια αρωματική ωδή στη νιότη και στο παιχνίδι της αποπλάνησης.

BONUS INFO
Πήγαινε το ένα βήμα παραπάνω! Σέταρε το νέο άρωμα του αγοριού σου με το αντίστοιχο γυναικείο Just Cavalli. Για να το ανακαλύψεις κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo.

Read More

And More