Ξέρουμε ποιο προϊόν βάζει στα πόδια της η JLO για super sexy λάμψη και σου έχουμε τέσσερα ακόμη!

Κλισέ αλλά ισχύει: γιορτές σημαίνει λάμψη, κυριολεκτικά και μεταφορικά! Και αν θέλεις να εξασφαλίσεις αυτή τη λάμψη στην κυριολεκτική εκδοχή της θα πρέπει να επενδύσεις σε εκείνο το προϊόν που αγαπούν οι stars και το οποίο έχουν για κάθε τους εμφάνιση στο κόκκινο χαλί: ένα body lotion ή λάδι σώματος με λάμψη! Μάλιστα, κάποιοι makeup artist ακολουθούν και το εξής tip: κάνουν μίξη ενός απλού ενυδατικού προϊόντος σώματος με μια glittery σκιά σε σκόνη ή ένα υγρό highlighter για να πετύχουν αυτό το εφέ.

Η δική μας ερώτηση, όμως, είναι: γιατί να μπεις σε αυτή τη διαδικασία όταν εκεί έξω υπάρχουν προϊόντα σώματος απόλυτα εξειδικευμένα; Τεστάραμε, ξεχωρίσαμε και αποφασίσαμε: αυτά είναι τα πέντε προϊόντα που θα βάλουμε στο σώμα μας αυτές τις γιορτές. Μάλιστα, το ένα από αυτά είναι και το αγαπημένο της Jennifer Lopez, αυτό που ξέρουμε πως έχει στα ντουλάπια του μπάνιου της και στο… σώμα της!

Scott Barnes Body Bling, €39.50, Make Me Up. Αυτό είναι το αγαπημένο προϊόν της Jennifer Lopez το οποίο έχει δημιουργήσει ο επί χρόνια προσωπικός της makeup artist, Scott Barnes. Πρόκειται για ένα πλούσιο ενυδατικό προϊόν που περιέχει κόκκους λάμψης σε γενναίες δόσεις. Θα το βρεις σε δύο αποχρώσεις, πιο ανοιχτή και πιο σκούρα, και ένα ακόμη tip είναι να το κάνεις μίξη με την ενυδατική κρέμα σώματός σου για να “ρίξεις” την ένταση αν θες.

Fenty Beauty by Rihanna Body Lava Mini Size, απόχρωση Who Needs Clothes, €23.50, Sephora. Όταν η Rihanna μοιραζόταν μαζί μας τα πρώτα hints στο instagram γι’ αυτό το προϊόν χιλιάδες ήταν εκείνοι που μοιράστηκαν τον ενθουσιασμό τους σε comments. Χάρη στα Sephora αυτό το προϊόν μπορείς να το βρεις και στην Ελλάδα και σε travel size για να το έχεις παντού μαζί σου ενώ η μορφή του σε gel είναι ιδανική αν δεν αντέχεις την αίσθηση του λαδιού.

Illuminating Bronzing Oil, €8.36, Sephora. Αυτό το ξηρό λάδι σώματος περιέχει glitter και είναι ιδανικό και για ενυδάτωση και για να αναδείξει μια σκουρόχρωμη επιδερμίδα. Επένδυσε σε αυτό, λοιπόν, αν σκοπός σου είναι η λάμψη και όχι η λάμψη συνδυασμένη με χρώμα!

 

Honey Brone Tinted Leg Mist, €18.50, The Body Shop. Αν δεν έχεις αδυναμία στη λάμψη αλλά θέλεις ένα προϊόν που θα δώσει χρώμα στα πόδια σου, μόλις το βρήκες! Το Honey Bronze είναι ένα tinted προϊόν, ένα προϊόν με χρώμα, δηλαδή, που στεγνώνει γρήγορα και αφήνει ομοιόμορφο σκούρο χρώμα.

 

Anastasia Beverly Hills Shimmer Body Oil, €48.95, Sephora. Αν σου λείπουν οι τροπικές μυρωδιές μέσα στον χειμώνα αυτό το προϊόν εξυπηρετεί δύο διαφορετικούς σκοπούς! Μυρίζει καρύδα και βανίλια και αφήνει στο σώμα ακριβώς αυτή τη glam λάμψη που χρειάζεσαι για τις γιορτές!

 

Read More

And More