Ξέρουμε πόσα λεφτά βγάζει η Kim Kardashian για κάθε καλλυντικό που ανεβάζει στο instagram!

Δεν είναι μυστικό ότι η Kim Kardashian βγάζει άπειρα λεφτά από κάθε χορηγημένο instagram post που ανεβάζει στο instagram. Αυτό που δεν είχαμε συνειδητοποιήσει, όμως, ήταν αν κάποιος μας έδινε (για λόγους διαστροφής κατά πάσα πιθανότητα) τα ίδια λεφτά για να ανεβάσουμε εμείς ένα post δεν θα έπρεπε να ξαναδουλέψουμε ποτέ.

Η Kim, λοιπόν, παρά το γεγονός ότι έχει το δικό της brand ομορφιάς κάποιες φορές ανεβάζει και άλλα. Φυσικά, αφού για κάθε χορηγημένο post παίρνει από 300.000- 500.000 δολάρια, σύμφωνα με το TMZ.

WAIT FOR IT!

Αν τα 500.000 δολάρια σου φαίνονται πααααααααααρα πολλά λεφτά άκου και αυτό: σε περσινή συνέντευξή της η Kim είπε ότι μια εταιρία ρούχων ανταγωνιστική του Kanye της προσέφερε ένα εκατομμύριο! Προτού απαντήσει “ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ” ρώτησε τον σύζυγό της ο οποίος της πως δεν θέλει να το κάνει. “Μετά από λίγες μέρες ήταν η γιορτή της μητέρας και ο Kanye έλειπε σε ταξίδι. Στο σπίτι έφτασε ένα μπουκέτο λουλούδια και ένας φάκελος που είχε μέσα μια επιταγή και μια κάρτα που έγραφε “Σε ευχαριστώ που με στηρίζεις πάντα και που δεν πόσταρες!”.

We are done.

 

Read More

And More