Ξέρουμε πού θα βρεις την τέλεια βούρτσα για να κάνεις το διάσημο dry brushing!

Δεν είναι η πρώτη φορά που σου μιλάμε για το dry brushing και δεν θα είναι η τελευταία! Το dry brushing, δηλαδή το τρίψιμο της στεγνής επιδερμίδας με μια σκληρή βούρτσα, είναι ότι πιο μαγικό έχεις κάνει στο σώμα σου γιατί α) κάνει απολέπιση και αφήνει την επιδερμίδα σου super απαλή β) διεγείρει τη μικροκυκλοφορία και μειώνει την κυτταρίτιδα.

Το dry brushing έγινε διάσημο χάρη στην Gwyneth Paltrow και το Goop, ενώ μέχρι αυτή τη στιγμή που πληκτρολογούνται αυτές οι γραμμές πολλές είναι οι διάσημες που ορκίζονται στο όνομά του (κι εμείς!). Η Miranda Kerr που θα δεις παρακάτω είναι μια από αυτές!

https://www.instagram.com/p/CAS-NwhnctB/

Η ερώτηση, όμως, είναι: πού θα βρω μια παρόμοια βούρτσα για να κάνω dry brushing; Την εντοπίσαμε και μοιραζόμαστε μαζί σου όλα τα info!

Στο Well B εντοπίσαμε αυτό το σετ που συνδυάζει την σκληρή βούρτσα που ψάχνεις παντού και ένα εκπληκτικό λάδι σώματος που μπορείς να χρησιμοποιήσεις είτε πριν, σε στεγνή επιδερμίδα, αν το δέρμα σου είναι πολύ ευαίσθητο ή μετά το dry brushing και το ντους σε βρεγμένη επιδερμίδα για βαθιά ενυδάτωση. Επίσης, στο σετ θα βρεις και αυτό το paddle (η ξύλινη επιφάνεια) για να κάνεις λεμφικό μασάζ και να διώξεις τις τοξίνες.

Το σετ κοστίζει €45.00 και θα το βρεις εδώ!

 

Read More

And More