Kylash: η Kylie Jenner ετοιμάζει την πρώτη της μάσκαρα!

Είναι ο μήνας της μάσκαρα. Πρώτα η Kim Kardashian, μετά η Pat McGrath και τώρα η Kylie Jenner! Όπως φαίνεται η έχω-βγάλει-εκατομμύρια-πουλώντας-καλλυντικά κατοχύρωσε το όνομα Kylash και πρόκειται να λανσάρει την πρώτη της μάσκαρα.

Προτού, όμως, καλά- καλά η μάσκαρα αυτή κυκλοφορήσει στην αγορά, ο κόσμος αντέδρασε ήδη στα social!

https://www.instagram.com/p/Bs8tRyDnWVo/?utm_source=ig_embed

To beauty brand Colourpop το οποίο βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της εταιρίας Seed Beauty (είναι η ίδια εταιρία από την οποία βγαίνουν τα Kylie Cosmetics και τα KKW Beauty) επίσης ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα το λανσάρισμα της πρώτης της μάσκαρα. Η συγκεκριμένη λέγεται BFF, κοστίζει 8 δολάρια και κυκλοφορεί σε επτά αποχρώσεις, από μαύρη μέχρι κίτρινη.

Κάποιοι, λοιπόν, σχολίασαν στα social media ότι τόσο το βουρτσάκι της παραπάνω μάσκαρα όσο και η φόρμουλά της μοιάζουν πολύ με την μάσκαρα που κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα η Kim Kardashian. Ωστόσο, οι εκπρόσωποι των KKW και των Kylie Cosmetics τοποθετήθηκαν και είπαν ότι η φόρμουλά τους διαφέρει από αυτή της Colourpop, παρά το γεγονός ότι και οι τρεις βγαίνουν από το ίδιο εργαστήριο.

Πάντως, μέχρι στιγμής υπάρχει το εξής ενδεχόμενο: δεν έχει ακόμη γίνει σαφές αν η Kylie Jenner ετοιμάζει μάσκαρα ή ψεύτικες βλεφαρίδες, οπότε βρισκόμαστε ακόμη σε αναμονή!

 

Read More

And More