Η Lancome και ο οίκος Proenza Schouler ετοιμάζουν σειρά μακιγιάζ! Ποιοι βρέθηκαν στο πάρτυ με αφορμή το λανσάρισμα!

Ένα από τα μεγάλα νέα στον κόσμο της ομορφιάς είναι ότι η Lancome ετοιμάζει συνεργασία με τον οίκο Proenza Schouler. Έτσι, σε μερικούς μήνες από τώρα θα κρατάμε στα χέρια μας τα προϊόντα της σειράς. Η συλλογή θα φέρει το όνομα Chroma Collection, θα είναι limited edition και για την υποδοχή της έγινε ήδη ένα μεγάλο πάρτυ!

Στο Hotel Du Grand Veneur έδωσαν ραντεβού λαμπερές προσωπικότητες οι οποίες έχουν συνεργαστεί με τον οίκο όπως η Liv Tyler και η αγαπημένη μας Chiara Ferragni. Μερικοί ακόμη καλεσμένοι ήταν οι Françoise Lehmann, Jack McCollough, Lazaro Hernandez, Liv Tyler, Mandy Moore, Chiara Ferragni, Derek Blasberg, Susie Lau, Leaf Greener, Casey Spooner, Anna Cleveland, Lauren Santo Domingo, Betony Vernon, Chloe Harrouche, Lineisy Monteiro, Courtney Trop, Dan Thawley, Michaela Thomsen, Regina Anikiy και Clara 3000.

Lancome X Proenza Schouler: η limited edition συλλογή, Chroma Collection, έρχεται στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο και το βασικό της χαρακτηριστικό είναι ότι θα έχει πολυυυυυυυυυ χρώμα. Η σειρά θα αποτελείται από την παλέτα Chroma Eye Palette, τα κραγιόν L’Absolu Rouge Chroma Lipstick, διπλά κραγιόν σε μορφή kajal, τα Lip Kajal Duo Chroma, Ombre Hypnôse Kajal Chroma και βερνίκια. Επίσης, αν έχεις σκοπό να ταξιδέψεις στο εξωτερικό το επόμενο διάστημα, μπορείς να αναζητήσεις την σειρά καθώς εκεί έχει λανσαριστεί από τον Ιούλιο.

 

Και κάτι τελευταίο: παρά το γεγονός ότι εδώ είμαστε μια beauty στήλη, θέλουμε κάθε σκουλαρίκι που φοράει εδή η Chiara Ferragni!

Read More

And More