Liftactiv Supreme της Vichy! Με αυτή την κρέμα θα δείχνεις τόσο φρέσκια σαν να ξύπνησες μόλις!

Μπορεί εγώ κι εσύ να μην γνωριζόμαστε προσωπικά αλλά να που έχουμε την ίδια beauty καθημερινότητα. Ξυπνάμε, εκεί γύρω στις 7.30, πηγαίνουμε στο μπάνιο, κοιταζόμαστε στον καθρέφτη ενώ πλένουμε τα δόντια μας και το πρόσωπό μας δείχνει φρέσκο και ξεκούραστο (εντάξει, όχι αν ξενύχτησες το προηγούμενο βράδυ). Κάνουμε μακιγιάζ και φεύγουμε. Επιστρέφουμε σπίτι αργά το βράδυ. Κάνουμε ντεμακιγιάζ. Και κάτω από το make up αποκαλύπτεται ένας άλλος άνθρωπος ή, για να είμαι πιο ακριβής, μια άλλη επιδερμίδα: πιο μεγάλη, πιο κουρασμένη, πιο θαμπή και όλα τα… πιο του κόσμου (με την κακή έννοια!).

Ενώ εσύ… εργαζόσουν! Με άλλα λόγια: τι συμβαίνει στην επιδερμίδα μας κατά την διάρκεια της ημέρας!
Όσο εμείς εργαζόμαστε και κάνουμε ένα σωρό άλλα πράγματα η επιδερμίδα μας γερνάει. Ναι, είναι αλήθεια! Η γήρανση δεν έρχεται με τα χρόνια, έρχεται με κάθε ημέρα που περνά. Μία και μόνο μέρα μπορεί να αφήσει το αποτύπωμά της στο πρόσωπο μας: “Τραβηγμένα” χαρακτηριστικά που προσδίδουν όψη λυπημένη και θαμπή επιδερμίδα, βαθιές ρυτίδες, μάτια με σακούλες και μαύρους κύκλους: συμπτώματα μιας επιδερμίδας που χάνει τη νεότητά της, μιας επιδερμίδας που ανακάμπτει με πιο αργούς ρυθμούς απ’ ότι εμείς, μιας επιδερμίδας που δε μπορούμε πλέον να ελέγξουμε!

Και αυτό ήταν το… κακό νέο! Γιατί μετά από αυτή την διαπίστωση σου έχω κι ένα πολύ, πολύ καλό νέο! Η Vichy- που έτσι κι αλλιώς υπάρχει στο ντουλάπι του μπάνιου πολλών από εμάς- μόλις “έβγαλε” από τα επιστημονικά της εργαστήρια την κρέμα επανάσταση που σταματά τον χρόνο και την γήρανση της επιδερμίδας που γίνεται ώρα με την ώρα. Και το όνομα αυτής: Vichy Liftactiv Supreme!

Ήξερες ότι: 1 στις 2 γυναίκες νιώθουν ότι δείχνουν μεγαλύτερες το βράδυ;
Για να κατανοήσει καλύτερα τα ζητούμενα των γυναικών, η Vichy παρακολούθησε 70 γυναίκες για 1 εβδομάδα και κατέγραψε τις σημαντικότερες στιγμές της ημέρας όσον αφορά την επιδερμίδα τους. Και να τι συμβαίνει με εμάς τις γυναίκες!
Μετά από τα 45 έτη, οι γυναίκες παρατηρούν μια σταδιακή επιδείνωση της ποιότητας της επιδερμίδας τους όσο προχωρά η ημέρα. Περιέγραψαν τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται αυτή την επιδείνωση σε ένα καθημερινό “ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ” το οποίο μοιράστηκαν με τα Εργαστήρια Vichy.
Με βάση αυτές τις παρατηρήσεις, οι γυναίκες χρησιμοποιούν διάφορες στρατηγικές στη διάρκεια της ημέρας: αυτές οι στρατηγικές εφαρμόζονται σε κρίσιμες στιγμές της ημέρας, κατά τις οποίες οι γυναίκες παρατηρούν αλλαγές στο πρόσωπό τους και αναλαμβάνουν δράση για να γυρίσουν πίσω το χρόνο.
– 8 π.μ.: Μετά από εφαρμογή προϊόντος περιποίησης προσώπου + μακιγιάζ, “Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για την επιδερμίδα μου, φαίνεται φρέσκια και νεανική σε σχέση με την υπόλοιπη ημέρα”
– 10 π.μ. – 4 μ.μ.: Ανανέωση μακιγιάζ. “Βάζω πούδρα”, “Ανανεώνω το κραγιόν μου”, “Ξαναβάζω ρουζ”
– 10 μ.μ.: Αφαίρεση μακιγιάζ και εφαρμογή προϊόντος περιποίησης προσώπου. “Όταν αφαιρώ το μακιγιάζ μου το βράδυ, βλέπω ξαφνικά όλη την κούραση και την επίδραση της ημέρας στην επιδερμίδα μου. Εγώ δεν αισθάνομαι ιδιαίτερα κουρασμένη, αλλά το πρόσωπό μου έχει γεράσει”.*

ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ:*


92,5% ΘΑΜΠΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ
92,5% ΒΑΘΥΤΕΡΕΣ ΡΙΝΟΠΑΡΥΑΚΕΣ ΠΤΥΧΩΣΕΙΣ
82,5% ΠΙΟ ΕΜΦΑΝΕΙΣ ΛΕΠΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΡΥΤΙΔΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ
97,5% ΜΕΙΩΣΗ ΣΦΡΙΓΗΛΟΤΗΤΑΣ

Liftactiv Supreme της Vichy: το καθημερινό lifting της επιδερμίδας σου!

Η ολοκαίνουρια Liftactiv Supreme της Vichy δεν είναι άλλη μια κρέμα! Είναι η πρώτη κρέμα- lifting που επανορθώνει τις ρυτίδες και εξασφαλίζει σύσφιξη σε όλη την διάρκεια της ημέρας. Και είναι κάτι που θα διαπιστώσεις και μόνη σου από το day 1: η επιδερμίδα σου το πρωί και η επιδερμίδα σου το βράδυ δεν έχει καμία διαφορά. Η κούραση δεν υπάρχει, όπως και οι ρυτίδες στο πόδι της χήνας ή τα κουρασμένα μάτια. Μετά από ένα μήνα εντατικής χρήσης της Liftactiv Supreme της Vichy υπάρχει 30% περισσότερη σφριγηλότητα, 15% περισσότερη λάμψη και 30% μείωση στις ρυτίδες του μετώπου!

Τεχνολογικό επίτευγμα: η 3D επανόρθωση και τι είναι!

Δεδομένου ότι οι γυναίκες αναζητούν τη μεταμόρφωση της επιδερμίδας τους το πρωί, όταν εφαρμόζουν την κρέμα τους, η Vichy ενσωμάτωσε τεχνολογία οπτικής επανόρθωσης 3D στη σύνθεση της Liftactiv Supreme: άμεση επίδραση στην όψη και στην αίσθηση της επιδερμίδας.
Πούδρα για ματ αποτέλεσμα και μικροπέρλες με λευκές χρωστικές που διαχέουν ιδανικά το φως κάνοντας τις ατέλειες λιγότερο εμφανείς και βοηθούν την επιδερμίδα να φαίνεται πιο ομοιογενής.

Την πρώτη φροντίδα επανόρθωσης της καθημερινής γήρανσης, Liftactiv Supreme της Vichy, θα την βρεις σε δύο διαφορετικούς τύπους: για κανονικές- μικτές επιδερμίδες και για ξηρές.

Διάλεξε αυτή που σου ταιριάζει και σταμάτησε τον χρόνο ΤΩΡΑ!

Read More

And More