10 πρόσφατα beauty looks που θέλουμε να αντιγράψουμε από την Selena Gomez (με αφορμή τα γενέθλιά της)!

Στις 22 Ιουλίου η Selena Gomez έκλεισε τα 28 της. Μας ξέρεις! Κάτι τέτοια γεγονότα μεταφράζονται σε τέλειες αφορμές για αυτού του είδους τα reviews. Ανατρέξαμε, λοιπόν, στον λογαριασμό του προσωπικού της makeup artist στο instagram, του Hung Vanngo, και βρήκαμε τα δέκα πιο πρόσφατα beauty looks που θέλουμε να αντιγράψουμε.

Είναι όλα τους υπέροχα και, όπως θα διαπιστώσεις παρακάτω, σε όλα υπάρχει ένα κοινό σημείο αναφοράς: είναι όλα τους εξίσου sexy! Scroll down και ετοιμάσου για screenshot!

1. Matte & peachy

Μας αρέσουν πολύ τα ματ χείλη και εδώ η Selena Gomez τα έχει απογειώσει επιλέγοντας την τέλεια απόχρωση του καλοκαιριού: το peachy το οποίο έχει σετάρει με smudged μολύβι περιμετρικά του ματιού και μια καφέ σκιά, όλα αυτά πολύ ήπια και τέλεια σβησμένα στο πρόσωπο.

2. All glam

Βλέποντας αυτή την εικόνα συνειδητοποιείς ότι είναι μύθος πως δεν μπορείς να συνδυάσεις ένταση και στα μάτια και τα χείλη. Αυτό είναι το μακιγιάζ που είχε δημιουργήσει ο Hung Vanngo για την εμφάνιση της Selena στο Φεστιβάλ των Καννών: τραβηγμένη γραμμή eyeliner στα μάτια και κατακόκκινα χείλη.

3. Highlights

Εκτός από το signature peachy κραγιόν της, αυτό που κλέβει την παράσταση εδώ είναι τα τέλεια highlights στα τελειώματα των μαλλιών της και ο όγκος που σετάρεται με αυτόν τον effortless κυματισμό. Το ονειρευόμαστε και στα δικά μας μαλλιά!

4.Old Hollywood vibes

Αυτό το beauty look φέρνει αέρα παλιού Χόλιγουντ με την τραβηγμένη γραμμή eyeliner που κάνει το βλέμμα να δείχνει πονηρό και sexy! Bonus: η peachy απόχρωση στα μάγουλα που είναι περασμένη και στο κινητό βλέφαρο.

5. Hair layering

Αυτά τα layers στα μαλλιά της Selena Gomez μας δημιουργούν μια απίστευτη νοσταλγία για τα 90’s. Πιο πολύ, όμως, μας κάνει να θέλουμε να κλείσουμε ραντεβού με τον κομμωτή μας!

6.Fuchsia

Αυτή η εμφάνιση της Selena Gomez είναι από το περσινό Met Gala και πρόκειται για ένα look που λατρέψαμε από την πρώτη στιγμή. Μπορείς να πειραματιστείς κατά τον ίδιο τρόπο απλώνοντας την σκιά σου μέχρι ψηλά στα φρύδια, επιλέγοντας όποια απόχρωση σκιάς θες.

  7. Smudged eyes/ nude lips

Αυτό το πιάσιμο στα μαλλιά που μοιάζει να έχει γίνει με τον πιο effortless τρόπο είναι και πολύ sexy και πολύ του στιλ μας. Πλαισιώνεται τέλεια με αυτό το smudged μακιγιάζ ματιών με γήινες αποχρώσεις, τις ψεύτικες βλεφαρίδες και τα ανοδικά χτενισμένα φρύδια.

8.Bob

Αν έχεις καρέ μαλλιά καν΄το όπως η Selena Gomez και χτένισέ τα γυρίζοντας τις άκρες προς τα μέσα. Αν όχι, αυτό εδώ το look μπορεί να σε βάλει σε πειρασμό να τα κόψεις.

9.Wet waves

Αφού κάνεις κυματισμούς, δώσε όγκο στη χωρίστρα σου και έπειτα ψέκασε τα μαλλιά σου με ένα spray για wet look. Όσο για το μακιγιάζ, μας αρέσει πολύ η γυαλιστερή σκιά σε όλο το καπάκι του ματιού και το contrast που κάνει με τη ματ καφέ στο socket, δηλαδή πάνω στο κόκκαλο του ματιού.

10.Glossy lips και βλεφαρίδες

Άπλωσε στα χείλη σου γενναίες δόσεις lip gloss και συνδύασέ το με ψεύτικες βλεφαρίδες τοποθετημένες περισσότερο στην εξωτερική γωνιά του ματιού. Αν δεν θέλεις να βάλεις ψεύτικες βλεφαρίδες μπορείς να απλώσεις μάσκαρα μόνο στις εξωτερικές βλεφαρίδες και με οριζόντια διάθεση ώστε να πετύχεις αυτό το γατίσιο αποτέλεσμα.

Ποιο look σου άρεσε περισσότερο;

 

Read More

And More