5 ανοιξιάτικα make up looks ιδανικά για το τριήμερο

Ένα ακόμη τριήμερο είναι εδώ με τον καιρό να είναι ανοιξιάτικος κι εσένα να βρίσκεσαι στην εξοχή, τη θάλασσα ή την πόλη. Ότι κι αν έχεις επιλέξει είναι η κατάλληλη στιγμή να υιοθετήσεις το ωραιότερο, minimal μεν αλλά δροσερό μακιγιάζ που ταιριάζει και στις τρεις περιστάσεις. 

Αφήνεις πλέον στην άκρη τις βαριές και ματ βάσεις επιλέγοντας πιο ανάλαφρες και σε υγρή μορφή. Οι nude και γήινες αποχρώσεις στα μάτια είναι ιδανικές ενώ το lip balm με χρώμα παίρνει τη θέση του κραγιόν. Μην ξεχνάς να τονίσεις τα ζυγωματικά σου ώστε να αποκτήσεις την απαραίτητη δροσερή όψη σε όλο το πρόσωπο. 

Κι αν ανήκεις στις τολμηρές υπάρχει πάντα η λύση του ρετρό μακιγιάζ με Barbiecore επιρροές. 

Στη συνέχεια θα δεις τα 5 αγαπημένα make up looks για κάθε τριήμερο ή weekend από εδώ και στο εξής. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carolina Dalí-Trites (@carolinadali)

Sunshine makeup: Μια πινελιά nude shimmer στα βλέφαρα που δείχνει υπέροχη καθώς πέφτει ο ήλιος. Τα ζυγωματικά έχουν peachy δροσερή όψη ενώ τα χείλη έχουν την απαλή λάμψη του lip balm σε ροζ απόχρωση. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

Wet επιδερμίδα και άψογα φρύδια: Το skin tint είναι ένα προϊόν που θα χρειαστείς για να καλύψεις τυχόν ατέλειες χαρίζοντας πλούσια ενυδάτωση και το wet φινίρισμα. Τα φρύδια είναι πλούσια και “χτενισμένα” με φορά προς τα πάνω. Το πρόσωπο αποκτά ηλιοκαμένη όψη απλώνοντας blush σε μορφή balm τόσο στα ζυγωματικά όσο και τη γέφυρα της μύτης αλλά και τα χείλη. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@xenia.elise)

Fresh skin και υπέροχες φακίδες σε πρώτο πλάνο: Και τη φετινή χρονιά αφήνεις τις φακίδες σου ακάλυπτες ή δημιουργείς ψεύτικες με ένα καφέ μολύβι ματιών. Εφαρμόζεις σε όλο το πρόσωπο bronzer σε μορφή πούδρας με ένα μεγάλο πινέλο. Τα χείλη είναι ζουμερά μεν αλλά nude, τα ζυγωματικά ροδακινί και τα μάτια διακριτικά τονισμένα με μια καφέ σκιά. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nina Park (@ninapark)

Soft Glam: Αν έχεις προγραμματίσει βραδινή έξοδο θα ακολουθήσεις την μεγαλύτερη τάση της χρονιάς που είναι minimal και chic χωρίς καμία απολύτως υπερβολή. Απλώνεις γήινες αποχρώσεις, ανεπιτήδευτα σε μάτια και ζυγωματικά και ένα ροζ κραγιόν με σατινέ φινίρισμα στα χείλη. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@xenia.elise)

Barbiecore: Αν έχεις αδυναμία στην μεγαλύτερη τάση της χρονιάς και τις ροζ αποχρώσεις, θα τις χρησιμοποιήσεις δημιουργώντας ένα 70’s make up look που δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο. Η σκιά στο κινητό βλέφαρο είναι ματ και εφαρμόζεται σε όλη του την επιφάνεια. Στα χείλη το lip gloss είναι πιο διακριτικ;o και ακόμη περισσότερο το blush στα ζυγωματικά. 

 

 

Read More

And More