Blush σε μορφή στικ: Είναι το προϊόν που θα χρειαστείς από τώρα μέχρι και το επόμενο φθινόπωρο

Το τελευταίο προϊόν μακιγιάζ που λάνσαρε η Hailey Bieber είναι ένα blush σε μορφή στικ και έχει γίνει ήδη viral. Πρόκειται για το προϊόν που χαρίζει fresh όψη σε ολόκληρο το πρόσωπο, μπορείς να το απλώσεις με τα δάχτυλα ή απευθείας ενώ θεωρείται multi use. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να το εφαρμόσεις τόσο στα χείλη όσο και τα βλέφαρα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Το blush stick είναι το προϊόν που θα παραμείνει στο νεσεσέρ σου τους επόμενους μήνες και μην ξεχνάς ότι το clean girl make up look όπως και το fresh είναι δύο από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Ταυτόχρονα είναι το μοναδικό που μπορείς να φοράς ακόμη και στην παραλία. 

Milk Make up Lip & Cheek: Εμπλουτισμένο με βούτυρο μάνγκο και αβοκάντο που χαρίζουν πλούσια ενυδάτωση.

Sisley Phyto-Blush Twist: Σε μορφή απαλής κρέμας που μένει αναλλοίωτο για ώρες. 

r.e.m. Eclipse Cheek & Lip Stick: Με ενυδατικά συστατικά, όπως έλαιο σπόρων jojoba και εκχυλίσματα γκρέιπφρουτ που περιποιούνται την επιδερμίδα αφήνοντας δροσερή όψη. 

Nudestix Nudies Matte + Glow Core All Over Face Blush Color: Με κεραμίδια στη σύνθεση του που περιποιούνται την επιδερμίδα και πεπτίδια που ενισχύουν τον όγκο. Η επιδερμίδα αποκτά φυσικό χρώμα και σμιλεμένη όψη, ενώ τα μάγουλα, τα μάτια και τα χείλη φωτίζονται με μια λάμψη που μοιάζει να ακτινοβολεί από μέσα σας.

byredo Colour Stick: Κυκλοφορεί σε φινιρίσματα ανάλογα με τις αντίστοιχες αποχρώσεις, σε ελαφριές dewy, ματ και κρεμώδεις υφές για τα μάγουλα, τα μάτια και τα χείλη.

 

Read More

And More