Blush: Τα έντονα ζυγωματικά είναι μεγάλη τάση και θα τα αποκτήσεις με τα κατάλληλα προϊόντα και tips από τους ειδικούς

Blush ή αλλιώς ρουζ. Είναι το γνωστό και μη εξαιρετέο προϊόν που πρέπει να υπάρχει πάντα στο νεσεσέρ σου και να επιλέγεις με προσοχή. Και το τονίζω επειδή τόσο οι experts όσο κι εγώ γνωρίζουμε ότι δεν δίνεις την σημασία που του αξίζει. Είναι πολύ πιθανό να έχεις το ίδιο blush εδώ και αρκετό καιρό το οποίο χρησιμοποιείς καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αναθεωρήσεις μιας και τα έντονα ζυγωματικά είναι μεγάλη τάση και οι make up artists αποκαλύπτουν όλα τους τα μυστικά αλλά και τους λόγους που πρέπει να απλώνεις τη σωστή απόχρωση και υφή σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου. Είναι ο μόνος τρόπος να αποκτήσεις φρέσκια και νεανική όψη και ταυτόχρονα να αναβαθμίσεις το σχήμα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Candice Swanepoel🍬 (@candiceswanepoelmodel_)

Στη συνέχεια θα δεις όλα όσα έχουν να σου προτείνουν οι ειδικοί αλλά και τα ωραιότερα προϊόντα. 

H σωστή απόχρωση 

Ξεκινάς από τα βασικά που σημαίνεις πώς θα επιλέξεις την απόχρωση που κολακεύει τον τόνο της επιδερμίδας σου. Κράτησε σημειώσεις λοιπόν. Ανοιχτή επιδερμίδα: Κατάλληλα για εσένα είναι το απαλό και μεσαίο ροζ και το ροδακινί. Μεσαία επιδερμίδα (olive): Ροζ και ροδακινί επίσης αλλά 2-3 τόνους πιο σκούρα καθώς επίσης και ροζ με καφέ υποτόνους. Σκούρα επιδερμίδα: Μοβ, σκούρο ροζ και σκοτεινό ροδακινί. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lori Taylor Davis (@loritaylordavis)

Πώς να το απλώσεις 

Αφού επιλέξεις το προϊόν που σου ταιριάζει προχωράς στο επόμενο βήμα που είναι η εφαρμογή. Συνηθίζεις να απλώνεις το blush στο πιο ψηλό σημείο των ζυγωματικών με αποτέλεσμα να δημιουργείς ένταση στα “μήλα”. Δεν είναι λάθος αλλά οι νέες τάσεις θέλουν μια πιο ανέμελη προσέγγιση χαρίζοντας μια φυσική πινελιά όπως για παράδειγμα το sun burned look που συνεχίζει να βρίσκεται στο προσκήνιο και σου ζητά να τονίσει τα σημεία που ακουμπά ο ήλιος aka στο μέσο των ζυγωματικών και τη γέφυρα της μύτης.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella 🦋 (@bellahadid)

Το highlighter παραμένει εδώ και αυτό σημαίνει πως μπορείς να απλώσεις μικρή ποσότητα για να χαρίσεις μια glam πινελιά στις βραδινές εμφανίσεις. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hayley Bui (@hayley_bui)

Το clean look είναι ένα ακόμη trend που αγαπούν πολύ τα super models μεταξύ των οποίων είναι η Hailey Bieber. Σ’ αυτή την περίπτωση η επιδερμίδα σου πρέπει να είναι σωστά ενυδατωμένη και λαμπερή με φυσικό τρόπο. Για να το πετύχεις το look θα χρειαστείς blush σε μορφή stick το οποίο θα εφαρμόσεις με τα δάχτυλα στο πιο ψηλό σημείο των ζυγωματικών. 

Πριν επισκεφτείς το αγαπημένο σου beauty κατάστημα δες τα πέντε αγαπημένα μου προϊόντα στη συνέχεια. 

Chanel Joues Contrast, Rose Petale

Dior Diorblush, Miss

YSL Couture Blush, Nude Blouse 

Korres Wild Rose Blush, Dusty Rose 

Erre Due Blusher, Very Berry 

 

Read More

And More