Brit Awards 2023: Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks της βραδιάς

Η απονομή των Brit Awards πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο θρυλικό O2 Arena στο Λονδίνο και οι stars της μουσικής βιομηχανίας ήταν εντυπωσιακές, με ανατρεπτικά, glam αλλά και σοφιστικέ looks. 

Το dramatic eye look είχε την τιμητική του ενώ δεν έλειψαν και οι old Hollywood glam παρουσίες. Δες στη συνέχεια τα πιο εντυπωσιακά beauty looks. 

Kristen McMenamy: Θύμιζε μεταμοντέρνα Βασίλισσα του χιονιού με τα μακριά icy blonde μαλλιά της και smudge eye make up look. 

Salma Hayek: Με φυσικούς κυματισμούς και έντονο cat eye. 

Georgia May Jagger: Μία ακόμη celebrity με bold eyeliner look στην sexy εκδοχή του. Τα μαλλιά της ελεύθερα και ανεπιτήδευτα με 70’s χωρίστρα στη μέση. 

Iris Law: Sleek hairstyle στο pixie, αυστηρή χωρίστρα στη μέση και με την αγαπημένη της λευκή σκιά στα βλέφαρα. 

Abby Roberts: Χωρίς δεύτερη σκέψη αυτό ήταν το πιο εντυπωσιακή μακιγιάζ της βραδιάς. Μικρά μαύρα κρύσταλλα κάτω από τα μάτια, συνδυάζονται με graphic liner και ροζ blush. 

Maya Jama: Classy, γοητευτικό και σέξι μαζί make up look. Τα μαλλιά της είναι μαζεμένα σε ένα χαμηλό σοφιστικέ updo με φράντζα στο πλάι. 

Camille Razat: Το λευκό μολύβι στην εσωτερική γωνία του ματιού φωτίζει το βλέμμα. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της άνοιξης όπως επίσης και το bed head hair look.  

Photos: Reuters

Read More

And More