Bronzer: Tips και μυστικά για το προϊόν που χαρίζει ηλιοκαμένη όψη με μια πινελιά

Μία μέρα μας χωρίζει από το Μάιο και ένας μήνας από το καλοκαίρι. Κι αν ονειρεύεσαι παραλίες και ηλιοκαμένη, λαμπερή όψη δύο πράγματα έχω να σου πω: Και τα δύο είναι εφικτά. Ως beauty editor όμως θα σου πω τα πάντα για το δεύτερο μιας και μπορείς να το αποκτήσεις χωρίς να εκτεθείς στον ήλιο ούτε λεπτό. Αρκεί να υπάρχει στο νεσεσέρ σου το κατάλληλο προϊόν που δεν είναι άλλο από το bronzer σε κρεμώδη μορφή ή πούδρα ανάλογα με το φινίρισμα που προτιμάς. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Phillips (@maryphillips)

Κι αν έχεις ξεχάσει ή δεν γνωρίζεις τα μυστικά των experts για τέλεια εφαρμογή και άψογο αποτέλεσμα θα σου αποκαλύψω τα πάντα ευθύς αμέσως και παράλληλα θα σου προτείνω τα αγαπημένα μου. 

Κανόνας 1ος: Ξεκινάς με τη σωστή περιποίηση ώστε να πάνε όλα καλά στη συνέχεια. Αυτό σημαίνει πως το δέρμα σου πρέπει να είναι καθαρό και πλούσια ενυδατωμένο. Ακόμη καλύτερο είναι να κάνεις απολέπιση με μια απαλή φόρμουλα αποφεύγοντας τη χημική με άλφα ή βήτα υδροξυοξέα. Ένα καθαρό, από νεκρά κύτταρα, δέρμα δέχεται ευκολότερα και πιο αποτελεσματικά τόσο το serum όσο και την ενυδατική κρέμα που ακολουθεί. 

Κανόνας 2ος: Αν θέλεις απαλό φινίρισμα και δροσερό εφέ επιλέγεις bronzer σε κρεμώδη μορφή. Αν πάλι αγαπάς το ματ τελείωμα η πούδρα είναι προϊόν που σου ταιριάζει. Μπορείς βέβαια να τα συνδυάσεις ειδικά αν θέλεις να παραμείνει η βάση στη θέση της για ώρες. 

Η σωστή απόχρωση: Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεχτική αν θέλεις να δείχνει φυσικό και όχι υπερβολικό. Σύμφωνα με τους experts καλό είναι να δοκιμάσεις το προϊόν στο πάνω μέρος της παλάμης σου και να επιλέξεις 1-2 τόνους πιο σκούρο από το φυσικό της επιδερμίδας σου. Και πάντα με τον ίδιο υποτόνο. 

Τρόπος εφαρμογής: Ένα πινέλο για φον ντε τεν αν χρησιμοποιείς bronzer σε μορφή κρέμας ή ένα για πούδρα είναι ιδανικά αν θέλεις ανάλαφρο φινίρισμα. Αν πάλι θέλεις να ελέγχεις την ποσότητα και να το απλώσεις με ακρίβεια (το κρεμώδες) χρησιμοποιείς τα δάχτυλα σου αφού προηγουμένως έχεις κάνει καλό blending με τα χέρια σου. 

Στο πίσω μέρος της παλάμης σου απλώνεις μικρή ποσότητα και με το ειδικό, πλατύ και σφιχτό πινένο απλώνεις το bronzer σε μέτωπο, χαμηλά στα ζυγωματικά και τη φυσική γραμμή του λαιμού. Κάνεις σχολαστικό blendινγ ώστε να μην δημιουργηθεί ανομοιομορφία και συνεχίζεις με το λαιμό και το ντεκολτέ.

Φινίρισμα: Ένα ανάλαφρο στρώμα με πούδρα είναι η τελική πινελιά.

Κι αν ετοιμάζεσαι να αποκτήσεις το νέο bronzer δες στη συνέχεια τα 5 ωραιότερα. 

 

Chanel Les Beiges Healthy Glow Bronzing Cream

Dior Diorskin Mineral Nude Bronze 

Max Factor Miracle Sheer Gel Bronzer 

Guerlain Terracotta The Bronzing Powder

Erre Due Bronzing Powder

 

 

 

Read More

And More