Bronzer: Ήρθε εκείνη η εποχή του χρόνου που παίρνει την πρώτη θέση στο νεσεσέρ σου

Τα πρώτα μπάνια αργούν λιγάκι αλλά εσύ μπορείς να αποκτήσεις το τέλειο sun-kissed εφέ στο πρόσωπο. Αυτό σημαίνει ότι το αγαπημένο σου bronzer παίρνει και πάλι την πρώτη θέση στο νεσεσέρ σου. Αρχικά δειλά και διακριτικά και στη συνέχεια σε όλο το πρόσωπο θα σου χαρίσει μια υγιή όψη, φυσική και λαμπερή. 

Πριν αποκτήσεις όμως το νέο προϊόν θα χρειαστεί να δεις τα tips των experts και τα 5 προϊόντα που λατρεύουν τα it girls. 

Ο καμβάς: Που σημαίνει ότι θα πρέπει να προετοιμάσεις την επιδερμίδα σου. Αρχικά θα πρέπει να σιγουρευτείς ότι είναι καθαρή, πλούσια ενυδατωμένη και λεία. Παράλληλα, καλό είναι να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα με ένα απαλό scrub ώστε να αποκτήσει φυσική λάμψη και να αναδειχτεί στη συνέχεια το bronzer εφέ με τον καλύτερο τρόπο. 

Η υφή του bronzer: Αν θέλεις απαλό και δροσερό φινίρισμα και αγαπάς ήδη το minimal summer glow make up που είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. επιλέγεις bronzer σε μορφή κρέμας που απλώνεις με τα δάχτυλα και προσφέρει ένα ανάλαφρο αποτέλεσμα. Μπορείς βέβαια να συνδυάσεις το creamy bronzer (ως βάση) με την πούδρα για ματ τελείωμα και έξτρα σταθερότητα. 

Η σωστή απόχρωση: Σε αυτό το σημείο θέλω την προσοχή σου μιας και κρύβονται παγίδες που μπορεί να καταστρέψουν το look. Υπάρχει ένα μικρό τρικ των experts που θα σε βοηθήσει να επιλέξεις την απόχρωση που σου ταιριάζει: Δοκιμάζεις το προϊόν στο πάνω μέρος της παλάμης σου, πάντα σε φυσικό φως. Επιλέγεις 1-2 τόνους πιο σκούρο από εκείνο της επιδερμίδας σου ενώ πρέπει πάντα να έχει τον ίδιο υποτόνο.

Τρόπος εφαρμογής:  Το προϊόν σε μορφή κρέμας το απλώνεις με το πινέλο του φον ντε τεν κάνοντας πολύ καλό blending και την πούδρα με το κλασικό, μεγάλο και fluffy. Και στις δύο περιπτώσεις απλώνεις το bronzer στα σημεία που “χτυπά” ο ήλιος που σημαίνει ψηλά στα ζυγωματικά, τη γέφυρα της μύτης και το μέτωπο. Συνεχίζεις με το λαιμό και το ντεκολτέ αν σκοπεύεις να το εκθέσεις.

Μην ξεκινάς ποτέ απλώνοντας bronzer στο κέντρο του προσώπου αλλά από τη φυσική γραμμή των μαλλιών. Καλό είναι επίσης να έχεις δύο διαφορετικές αποχρώσεις bronzer. Μια πολύ φωτεινή και μιας ελαφρώς πιο σκούρα. Η πρώτη είναι κατάλληλη για το κέντρο του προσώπου και η δεύτερη για το κέντρο των ζυγωματικών λένε οι make up artists.  

Chanel Les Beiges Healthy Glow Bronzing Cream: Ανάλαφρο cream-gel bronzer για βελούδινο ματ φινίρισμα. 

Rare Beauty Warm Wishes Effortless Bronzer: Στικ σε μορφή κρεμώδους στικ που απλώνεται εύκολα και χαρίζει το πιο minimal bronze look. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε ζυγωματικά, μάτια ή σε ολόκληρο το πρόσωπο. Πρόκειται για μία μη λιπαρή και αδιάβροχη φόρμουλα που φράζει τους πόρους. 

Dior Dior Forever Natural Bronze – Healthy Glow Bronzing Powder:  Εμπλουτισμένη με λουλούδι άγριου πανσέ η συγκεκριμένη πούδρα χαρίζει ένα ανάλαφρο bronze αποτέλεσμα που διαρκεί για ώρες αφήνοντας διακριτική λάμψη. 

Max Factor Faxefinity Bronzer: Ιδανικό για εσένα που αγαπάς το ματ φινίρισμα. Το απλώνεις με ένα μεγάλο πινέλο σε όλο το πρόσωπο και το ντεκολτέ. 

Erre Due Sparkling Bronzer: Πούδρα λάμψης για ηλιοκαμένη όψη. Βασισμένη στην τεχνολογία baked εφαρμόζεται τέλεια ενώ χάρη στην βιταμίνη Ε και τα έλαια jojoba που περιέχει στη σύνθεση της αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο και απαλό. 

 

 

 

 

 

Read More

And More