Camila Cabello: Μια Rock & Roll Σταχτοπούτα με sleek αλογοουρά και cat eye look

Η Camila Cabello πρωταγωνιστεί στην ταινία “Cinderella” και στην πρεμιέρα που πραγματοποιήθηκε Los Angeles εμφανίστηκε ως σύγχρονη Σταχτοπούτα που αγαπάει πολύ τα beauty trends και μάλιστα δύο από τα μεγαλύτερα της σεζόν. 

Η Camila φόρεσε μαύρες, ψηλές μπότες και μια υπέροχη Oscar de la Renta δημιουργία. Ο δικός μας Δημήτρης Γιαννέτος δημιούργησε μια sleek αλογοουρά, με χωρίστρα στην άκρη και τις μικρές τούφες στην κορυφή να χαρίζουν το τέλειο twist στο χτένισμα.

@patrickta

Όσο αφορά στο μακιγιάζ, ο προσωπικός της make up artist Patrick Ta, σχεδίασε το πιο εντυπωσιακό ένα εμβληματικό cat eye look που χάρισε  εκθαμβωτική λάμψη στο βλέμμα της Cabello. Σε ζυγωματικά και χείλη άπλωσε προϊόντα σε ροζ αποχρώσεις που ταίριαζαν άψογα με το look. 

@nailsbyemikudo

Εκείνο όμως που ίσως δεν πρόσεξες είναι το μανικιούρ της. Υπεύθυνη είναι η celebrity nail artist Emi Kudo που δημιούργησε ένα black triangle moon στην χρυσή βάση των νυχιών της. Και ναι, είναι η τέλεια ιδέα τόσο για την επόμενη έξοδο σου όσο αν είσαι καλεσμένη σε γάμο ή ακόμη και η ίδια η νύφη. 

Read More

And More