Chanel Les Beiges: Η νέα καλοκαιρινή make up συλλογή είναι “Ιn Grand Style”

Το φετινό καλοκαίρι είναι ξεχωριστό και επιβάλλεται να το απολαύσεις υιοθετώντας τα πιο ξεχωριστά make up looks. Η ηλιοκαμένη όψη είναι το βασικό ζητούμενο και η φυσική λάμψη το αμέσως επόμενο. Θα πετύχεις και τα δύο με τη νέα σειρά Les Beiges της Chanel. Ονομάζεται “Summer in Grand Style” και θα γίνει το moto της σεζόν.

Προϊόντα που χαρίζουν μοναδικό αποτέλεσμα και είναι κατάλληλα για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Ο οίκος Chanel θέλει να σου χαρίσει το ωραιότερο καλοκαίρι ever και το πετυχαίνει με συνθέσεις που χαρίζουν στην επιδερμίδα σου το σοφιστικέ φινίρισμα που αγαπάς πολύ αλλά και την υφή που του αξίζει. Και καθώς θα πέφτει το φως το ήλιου στο πρόσωπο το μόνο που θα σκέφτεσαι είναι πόσο όμορφα είναι τα καλοκαίρια στη χώρα μας. 

Δεν μένει παρά να σου συστήσω τη νέα καλοκαιρινή σειρά Chanel Les Beiges Summer in Grand Style. 

Oversize Healthy Glow Sun-Kissed Powder: Χαρίζει τον τέλειο ζεστό τόνο στην επιδερμίδα και τη λάμψη του μεσημεριανού ήλιου. Μπορείς να την απλώσεις σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ καθώς επίσης σε πόδια και χέρια. Λανσάρεται σε τρεις αποχρώσεις και έχει κρεμώδη υφή που κάνει την εφαρμογή πιο εύκολη. Το νέο Oversize Kabuki Brush είναι ο τέλειος τρόπος εφαρμογής.

Healthy Glow Bronzing Cream: Το εμβληματικό προϊόν που προσφέρει στο δέρμα μια έντονη φωτεινή πινελιά και υγιή όψη, έρχεται φέτος με τη νέα απόχρωση «Soleil Tan Medium Bronze».

Huile Illuminatrice: Κλείνει στο μπουκάλι του τη χρυσή αντανάκλαση του ήλιου και το γοητευτικό μπρονζ. Το shimmer χαρίζει ένα chic φινίρισμα και αναδεικνύει το μαύρισμα με τον ωραιότερο τρόπο. Είναι ένα ξηρό λάδι σε νέα συσκευασία 250 ml που μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε πρόσωπο, μαλλιά, ώμους, πόδια και ντεκολτέ.

 

Read More

And More