Concealer για ξεκούραστα μάτια (γιατί όλοι επικεντρώνονται εκεί τώρα)!

Photo credit: @rms

Ο Covid έχει αλλάξει πολλά πράγματα στις ζωές μας και στις beauty ζωές μας. Σε σχέση με το μακιγιάζ, δεν έχουμε και πολλά περιθώρια αφού το focus γίνεται μόνο στα μάτια πράγμα που είναι και καλό και κακό. Καλό αν έχεις, για παράδειγμα, το τέλειο σχήμα φρυδιών ή ένα έξυπνο βλέμμα, κακό αν νιώθεις ή/και είσαι κουρασμένη.

Δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά αν πήρες κάποτε το τσιμπιδάκι και άρχισες να βγάζεις τα φρύδια σου χωρίς μέτρο, μπορούμε, όμως, να σου προτείνουμε μερικά τέλεια concealer που θα διώξουν κάθε ίχνος κούρασης. Σε αυτή την beauty ζωή μας έχουμε δοκιμάσει δεκάδες concealer, αλλά αυτά εδώ είναι τα καλύτερα!

Synchro Skin Self Refreshing Dual Tip Concealer, Shiseido, €39.00. Αν βάζεις το πρωί concealer το οποίο μέχρι να ξαναδείς τον εαυτό σου στον καθρέφτη, έχει εξαφανιστεί, θα λατρέψεις το concealer της Shiseido το οποίο χάρη στην τεχνολογία ActiveForce™ “αυτό-ανανεώνεται” διαρκώς. Το Shiseido Synchro Skin Self Refreshing Concealer συγχρονίζεται και εναρμονίζεται πλήρως με την επιδερμίδα και αντιστέκεται σε συνθήκες ζέστης, υγρασίας και λιπαρότητας, ή όλα αυτά που δημιουργούνται μέσα από τη μάσκα.

 

Flawless Fusion Ultra Longwear Concealer, Laura Mercier, €33.70. Η Laura Mercier πάντα πίστευε πως το concealer πρέπει να φαίνεται σαν δεύτερη επιδερμίδα. Ξέρει πως πολλές γυναίκες θέλουν την πλήρη κάλυψη και τη διάρκεια, αλλά αυτά τα concealers συνήθως δεν δείχνουν φυσικά. Για να δώσει στις γυναίκες ακριβώς αυτό που θέλουν δημιούργησε το Flawless Fusion Ultra-Longwear Concealer, ένα concealer που ισορροπεί ανάμεσα στην κάλυψη, την άνεση και την ευκολία στο να ενσωματωθεί με το foundation. To Flawless Fusion Ultra-Longwear Concealer προσφέρει μεσαία έως πλήρη κάλυψη και αφήνει απίστευτα ελαφριά αίσθηση στην επιδερμίδα. Πράγματι, αν τα μάτια σου είναι τόσο κουρασμένα που δεν αντέχεις να φορέσεις οποιοδήποτε προϊόν, αυτό το concealer είναι τέ-λει-ο!

Touche Eclat High Cover Concealer, YSL, €44.50. Αυτό το concealer είναι εμπνευσμένο από το θρυλικό Touche Eclat highlighter του YSL και δίνει κάτω από τα μάτια την ίδια υπέροχη λάμψη και πλούσια κάλυψη!

Concealer Correcting Care για μπλε κύκλους, Embryolisse, €22.00. Εκτός του ότι είναι πολύ πλούσιο και καλυπτικό χωρίς, όμως, να αφήνει cakey effect, το συγκεκριμένο concealer είναι τέλειο γιατί μπορεί να επιλέξεις πολύ εύκολα την απόχρωση ανάλογα με το τι χρώμα είναι οι κύκλοι σου! Αν έχεις μπλε κύκλους το Teinte Rose είναι τέλειο και αν έχεις καφέ το Teinte Beige με καφέ υποτόνους είναι ιδανικό!

RMS Beauty Un Cover Up, €39.00, In Beauty Pharma. Σε αντίθεση με τα περισσότερο concealer που μπορεί να είναι βαριά και να αφυδατώνουν την ήδη αφυδατωμένη περιοχή της επιδερμίδας γύρω από τα μάτια, αυτό το βραβευμένο concealer είναι πολύ ενυδατικό και καταπραϋντικό ταυτόχρονα ενώ το brand στηρίζεται στην λογική του Clean Beauty.

 

Nars Radiant Creamy Concealer, €31.95. Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα concealer των makeup artist αλλά και best seller προϊόν για τα Nars. Στηρίζεται σε μια τεχνολογία διάχυσης φωτός που κάνει την περιοχή κάτω από τα μάτια να δείχνει πιο ξεκούραστη και φωτεινή ενώ το αποτέλεσμα είναι buildable που σημαίνει ότι ανάλογα με τα στρώματα προϊόντος που θα βάλεις θα πετύχεις από ελαφριά, μεσαία αλλά και έντονη κάλυψη.

Corrective Skin Concealer Activated Charcoal, Korres. Το ολοκαίνουργιο concealer Korres με ενεργό άνθρακα είναι ιδανικό για λιπαρές επιδερμίδες και πολύ καλυπτικό όχι μόνο για τους μαύρους κύκλους αλλά και τοπικά, στα σημεία που εμφανίζεις ατέλειες!

 

Read More

And More