Cream Bronzer: Το προϊόν που θα σου χαρίσει το απόλυτο summer look και tips για να το πετύχεις

Έχεις ήδη αποκτήσει ηλιοκαμένη όψη κι αν όχι ακόμη, τότε θα συμβεί πολύ σύντομα. Παράλληλα όμως μπορείς να το δημιουργήσεις με τα κατάλληλα προϊόντα. Και αναφέρομαι φυσικά στο bronze. Εκείνο που παίρνει την πρώτη θέση στο νεσεσέρ σου και το έχεις πάντα μαζί σου στις διακοπές.

Είναι το αγαπημένο των make up artists αλλά και των celebrities με μεγαλύτερη fan την Jennifer Lopez που το χρησιμοποιεί καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου τονίζοντας με τον πιο γοητευτικό τρόπο τα ζυγωματικά της. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CAMILA COELHO (@camilacoelho)

Κι επειδή το φετινό καλοκαίρι τάση είναι η minimal εκδοχή του look το cream bronzer είναι ότι καλύτερο κι εκείνο που θα σου χαρίσει τέλεια, φυσική όψη και υπέροχο λαμπερό φινίρισμα. Η Hailey Bieber και η Camila Coehlo έχουν ήδη υιοθετήσει το trend ακόμη και στο κόκκινο χαλί αποδεικνύοντας πως μια πινελιά είναι αρκετή για να προσφέρει στο make up look την πιο glam chic όψη. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JO COOPS (@joannacoops)

Πριν αποκτήσεις το νέο σου cream bronzer θα πρέπει να γνωρίζεις όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν στην εφαρμογή αλλά και τα tips των experts για άψογο αποτέλεσμα. 

Αρχικά θα πρέπει να γνωρίζεις ότι είναι το καταλληλότερο προϊόν για τις ημέρες που η θερμοκρασία είναι πολύ υψηλή. Γίνεται ένα με την επιδερμίδα και ταυτόχρονα χαρίζει sun-kissed look. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

Tips & Tricks

  • Επιλέγεις την απόχρωση με βάση τον υποτόνο της επιδερμίδας σου και όχι με το αποτέλεσμα που θα ήθελες να αποκτήσεις. Αυτό σημαίνει πως καλό είναι να μην προσπαθήσεις να δείχνεις πιο μαυρισμένη χρησιμοποιώντας το cream bronzer. Σκοπός είναι να αναδείξεις το φυσικό σου τόνο. Διαφορετικά το πιθανότερο είναι να καταλήξεις με μια πορτοκαλί και θαμπή όψη. 
 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

  • Το απλώνεις με το πινέλο του φον ντε τεν ξεκινώντας από το μέτωπο και συνεχίζοντας στα ζυγωματικά και τη γέφυρα της μύτης. Χρησιμοποιείς ελάχιστη ποσότητα για κάθε σημείο του προσώπου. Μην προσπαθήσεις να το απλώσει με μια κίνηση σε όλα τα σημεία του προσώπου γιατί το αποτέλεσμα θα είναι κάθε άλλο παρά φυσικό και ανάλαφρο. 
  • Blending. Αυτό είναι το μεγαλύτερο μυστικό της επιτυχίας. Το εφαρμόζεις σχολαστικά, με μικρές, κυκλικές κινήσεις. Στα σημεία που δεν μπορείς να κάνεις καλό blending, όπως για παράδειγμα κοντά στις ρίζες των μαλλιών χρησιμοποιείς τα δάχτυλα σου. 

Read More

And More