Equinoxe de Chanel : Η νέα, φθινοπωρινή συλλογή του οίκου εμπνέεται από την αγαπημένη εποχή της Mademoiselle Coco

Φθινόπωρο: Η εποχή που λάτρευε η Gabrielle Chanel. Για εκείνη, ήταν μαγικό, δημιουργικό και πηγή έμπνευσης για τις βελούδινες
και τουίντ δημιουργίες της καθώς και τα άνετα πλεκτά και τα πουλόβερ της σε ζεστά, ξεχωριστά, δυνατά χρώματα. Και τώρα γίνεται μια πηγή έμπνευσης για το CHANEL Makeup Creation Studio και τον σχεδιασμό της συλλογής μακιγιάζ Φθινόπωρο-Χειμώνας 2023.
Αυτή την εποχή του χρόνου, η φύση μεταμορφώνεται: Τα φύλλα στα δέντρα φορούν το κόκκινο-πορτοκαλί τους χρώμα ενώ 
κήποι και πάρκα παίρνουν αποχρώσεις της ώχρας.

Οι τελευταίες ακτίνες του καλοκαιρινού ήλιου εξακολουθούν να ρίχνουν το απαλό, ζεστό φως τους πάνω στο τοπίο λίγο πριν τη δύση και σε αυτή τη σύντομη στιγμή, η μέρα και η νύχτα βρίσκονται σε τέλεια ισορροπία και ο χρόνος σταματά, σηματοδοτώντας το ένδοξο τέλος του καλοκαιριού και προαναγγέλλοντας την αρχή ενός νέου κύκλου.

Είναι αυτή η στιγμή που το CHANEL Makeup Creation Studio θέλησε να καταγράψει και να μεταφράσει στη συλλογή Équinoxe de Chanel.

H συλλογή 

Η Ombre Premiere Libre είναι μια νέα συλλεκτική σκιά με αέρινη υφή και poudre φινίρισμα. Έρχεται σε έξι φυσικές, γήινες αποχρώσεις: ένα σατινέ καφέ φουντουκιού, ένα βαθύ της καρυδιάς και μια ζεστή καμένη σιέννα, ένα φωτεινό πορτοκαλί του χαλκού, έναν καραμελωμένο γρανάτη και μια έντονη μοβ απόχρωση.

Για την απόλυτη κομψή πινελιά, το Makeup Creation Studio δημιούργησε έξι νέες αποχρώσεις Rouge Coco Bloom 
που συνδυάζονται με δύο νέες αποχρώσεις του Le Vernis. Ενυδατικό και με πλούσια υφή συνδυάζει την υψηλή συγκέντρωση χρωστικών με το σύμπλεγμα Hydraboost, που αποτελείται από φυσικά κεριά και έλαια, για εντυπωσιακή λάμψη και χρώμα που διαρκεί.

Το ζωντανό βερνίκι νυχιών Le Vernis παρατείνει τη χαρούμενη ζεστασιά του καλοκαιριού με μια φωτεινή πορτοκαλί απόχρωση και ξεκινά το φθινόπωρο με μια απόχρωση κόκκινο-καφέ. Φωτεινές αποχρώσεις που αντανακλούν την αρμονία, την ισορροπία και την απαλότητα αυτής της στιγμής μεταξύ των εποχών. Έντονη αλλά φυσική, η συλλογή μακιγιάζ ÉQUINOXE DE CHANEL είναι το μεγάλο φινάλε ενός πολύχρωμου Indian καλοκαιριού.

 

Read More

And More