Eyeliner: Είναι η κατάλληλη στιγμή να δημιουργήσεις το τέλειο περίγραμμα – 7 προϊόντα για να το πετύχεις

Το μαύρο eyeliner είναι σαν το κόκκινο κραγιόν: Πρέπει να υπάρχει πάντα στο νεσεσέρ σου. Ακόμη κι αν δεν είσαι fan του glam make up look, ένα λεπτό περίγραμμα στο κινητό βλέφαρο τονίζει τα μάτια σου με τον πιο εντυπωσιακό, σοφιστικέ, minimal ή ακόμη και εκκεντρικό τρόπο. Ανάλογα με τον τύπο σου και την περίσταση. 

Οι make up artists υποστηρίζουν ότι ταιριάζει σε όλες τις ώρες της ημέρας, από το πρωί στο γραφείο μέχρι την πιο επίσημη, βραδινή σου έξοδο. Και τώρα, στα μέσα του φθινοπώρου είναι η κατάλληλη στιγμή να αποκτήσεις ένα καινούριο. Στη συνέχεια θα δεις τα 7 αγαπημένα μου αλλά και tips για τέλεια εφαρμογή.

Chanel Le Liner de Chanel

Dior Diorshow 24H* Stylo Waterproof Eyeliner – Intense Colour & Glide

 

Benefir Roller Liner Eyeliner
 
Art Deco Sensitive Fine Liner
 
 
Erre Due Vinyl Liquid Eye Liner 24hrs
 
 
Max Factor Masterpiece Matte Liquid Eyeliner 
 
 
Bobbi Brown Long Wear Gel Eyeliner

Expert tips

  • Καλό είναι να χρησιμοποιείς έναν μεγεθυντικό καθρέφτη όταν κάνεις περίγραμμα. Είναι ο μόνος τρόπος να προσέξεις όλες τις λεπτομέρειες. 
  • Αν είσαι αρχάρια χρησιμοποίησε πρώτα ένα μολύβι για να σχηματίσεις τη γραμμή που θέλεις και στη συνέχεια το eyeliener. Τυχόν λάθη διορθώνονται ευκολότερα στο μολύβι σε αντίθεση με το eyeliner που πρέπει να το αφαιρέσεις κανονικά με προϊόν ντεμακιγιάζ ματιών.
  • Αν αγαπάς το winged liner ή το flick σχημάτισε πρώτα τη γραμμή στην εξωτερική γωνία και στη συνέχεια στο κινητό βλέφαρο. 
  • Φρόντισε να είναι τα βλέφαρα σου σωστά ενυδατωμένα πριν ξεκινήσεις το μακιγιάζ και άπλωσε primer ώστε να παραμείνει το eyeliner look στη θέση του και με την ίδια ένταση για ώρες. 
  • Χαμηλώνεις το βλέμμα όταν σχηματίζεις το περίγραμμα αν θέλεις να βλέπεις κάθε λεπτομέρεια.

Read More

And More