H Lily Collins παντρεύτηκε και έμοιαζε με νεράιδα

Η Lily Collins είναι το απόλυτο beauty και fashion icon. Κάθε της εμφάνιση και μια έμπνευση αλλά και μια νέα τάση. Όταν η Lily πατάει στο κόκκινο χαλί οι beauty editors αποκωδικοποιούν κάθε λεπτομέρεια μιας και τα beauty looks της είναι ένα όνειρο. Και τώρα ήρθε η στιγμή η γνωστή ηθοποιός να ντυθεί νύφη. Ναι, η Collins παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Charlie McDowell, συγγραφέα και σκηνοθέτη, σε ένα υπέροχο σκηνικό στο Colorado. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε μέσα στο δάσος και η Collins έμοιαζε στ΄ αλήθεια με νεράιδα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lily Collins (@lilyjcollins)

Φόρεσε ένα συγκλονιστικό νυφικό Ralph Lauren, με δαντέλα και κουκούλα! Ο προσωπικός της hairstylist Gregory Russel μάζεψε τα μαλλιά σε έναν χαμηλό sleek κότσο με χωρίστρα στη μέση. Οι δύο λεπτομέρειες όμως στο hairstyle που έκαναν τη διαφορά ήταν το χρυσό κορδόνι που στόλισε τον κότσο αλλά και το λεπτό twist στην κορυφή που έμοιαζε με headband.

@gregoryrussel

H make up artist Fiona Stiles, που επιμελείται τα τελευταία χρόνια όλα τα looks της ηθοποιού, κράτησε χαμηλούς και γήινους τόνους στο μακιγιάζ ώστε να ταιριάζουν με το τοπίο αλλά και με την ατμόσφαιρα. Άπλωσε σε χείλη, μάτια και ζυγωματικά nude-beige αποχρώσεις τονίζοντας τα χαρακτηριστικά της Collins με τον πιο φυσικό και ρομαντικό τρόπο. 

Να ζήσουν!

 

 

Read More

And More